Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

8. jun 2004 12:43

Juhu! Nenni, Marjana in vse ostale današnje mučenice - jst sem prvič mislila, da bom umrla, tko hudo je bilo; glavobol, slabost, švoh sem bila pa tako, da sem komaj hodila. Drugi vodni dan pa povsem nekaj drugega. Zjutraj kozarec vode, nato dopoldne ena ornk kava brez vsega, liter donata in galone zeliščnega čaja, nato spet voda. Bilanca na koncu dneva - super počutje, nikakršnih glavobolov, slabosti, ... veliko pozitivne energije in dobre volje. Res, poskusite z donatom ali magnezijevimi šumečimi tabletami - to telo rabi. Če pa glava boli, je pa magnezij itak najboljše zdravilo. Lep, vroč pozdravček, S.

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

8. jun 2004 13:49

Juhica! Notri dam surovo zelenjavo (paradižnik, paprika - rdeča, zelena, koruza,...). Zmešam kot za solato, samo manj, da je totalno gosto. Sem jo že pojedla in je kar teknila. Za večerjo pa še malček enakega obroka in bo noč tukaj. Spet verjetno ne bom grešila - upam. Grešim sicer vsak dan, ker ne prebavim kave brez mleka! lep sončkast dan vsem in pojdite malo na rolerje......... leva

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jun 2004 14:32

Jernej oprosti , to je blo enkrat , sej ne bom vec obljubim evo mene okol sadja :)) danes me matra da bi kaj drugega še jedel , pa še hčeri me mučita da najjima grem palačinke peči k so vceraj bile tok dobre ne vem no a bo šlo Dušan

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

8. jun 2004 14:45

Juhu! Ma ja Dušan, valda da bo šlo. Ti jima lepo palačinke speč, pol pa hitr stran, ko bodo jedle. Tud men je hudo, ko doma pečem čevape al pa tople sendviče delam in diši, jst pa lahk sam sadje žulm. Sam tko pač je, nimaš kej. Sej bo šlo! Lp

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. jun 2004 15:05

Dusano: Glede na to da ste naročili Plus paket ne bo niti potrebe več )) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

8. jun 2004 15:12

Anomis hvala Dušan

leva  

član od: 26.5.2004

sporočila: 32

8. jun 2004 15:19

ok. Odhajam domov. Sem še prebrala kaj ste napisali, šefov ni več in lahko v miru čitam. Lep dan vsem proteinom, škrobom, hidratom in vitaminom, še posebej obilo uspeha tistim na vodi. čao do jutriiiiiiiiiiiiiiiii leva

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

8. jun 2004 15:31

Dusano: Glede na to da ste naročili Plus paket ne bo niti potrebe več )) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

8. jun 2004 15:45

Ojla! Najprej, študentka1 - vse naj naj za 29. rojstni dan. Želim ti, da ti uspe pri dieti, da boš potem še bolj zdrava in vesela, pa da boš srečna v krogu svojih najbližjih. Jst sem danes na škrobnem dnevu in sem imela tako dobro kosilo - pečen mlad krompirček, dušena zelenjava in solata. Sej ne morem verjet, da sedaj tako cenim hrano. Prej je bilo kosilo pač dobro, sedaj, ko sem pa pozorna kaj jem in kako pripravim, mi je pa še toliko boljša. Drgač sem pa full utrujena, ker je bolj malo spanca za menoj in še izpit. Jutri imam pa tisti dan, katerega se vsi najbolj veselite - OH. Sem že razmišljala, kaj bo jutri za večerjo - sladoled ali palačinke. Hudo... Glede tistega komentarja od mag. "nevemkatere" je pač tako - ona si to predstavlja po svoje, sam jst sem se pa ravno danes pogovarjala z eno kolegico, katere mama, ki je tudi zdravnica, hujša po tej metodi . V bistvu se ona kao skoz drži tega načina (ločevanja hrane) in ima tudi ona probleme z vodnimi dnevi. Potem že ni tako slaba dieta, če tudi zdravnice hujšajo po tej metodi. Lep sončen dan še naprej in držim pesti za vse tiste, ki ste na vodnem dnevu. sharon

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

8. jun 2004 22:17

Lep pozdravček vsem! Je tko sonce žgalo,da je blo kar težko kaj pojesti za kosilo :)Pa je vseeno kar šlo(še preveč). Malo me mika,da bi se spravila na post z madal balom,pa ne vem če je pametno prekiniti dieto.A ima kdo kakšno informacijo o tem?Če bi zdaj začela deset dnevni očiščevalni ciklus in potem spet nazaj na dieto?Bom zelo hvaležna za mnenja:) Danes sem zmagala v trgovini.Prvič sem šla iz nje z polno vrečo sadja in zelenjave in en mali ržen kruhek sem kupila.Nič drugega.Pa so dišale salame,pa sveže žemlice,pa francoska solata...fuj!hehe Mi je pravo odkritje,da sadje niti ni tako slaba hrana.Nikoli ga nisem marala,le kako jagodo in močno posladkane borovničke(letos jih bo ogromno,če gre katera z mano jo vzamem).Pa se navadiš in zdaj veselo grizljam jabolčka in ostalo sadno zadevo. Danes sem prvič nabrala solato iz domačega vrtička in sem se jo najedla do sitega(tudi to se da).Kmalu bo vse polno zdrave zelenjavice zraslo,to bo veselje:)Je pa čas piknikov in me kar malo skrbi,če ne bodo na moj b dan:)) Sharon imava iste dneve.Jaz sem se pa uprla krompirčku,pa sem za spremembo spekla riž v pečici z veliko začimbami in zelenjave,pa veliko skledo solate pa sm se najedla ko volk.Za večerjo pa samo solato,pa veliko vode sem spila.Še zdaj jo žlempam:)) Jutri pa oh!!Najbolj se veselim tistega koščka čokolade,ki odganja alergije:)Njam! Vsem želim mirno noč,pa vsak dan večjo voljo,da dosežemo svoje cilje. Lada vas ma... Levinja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti