6. jun 2004 10:47
Oj levinja! Ja, sej priznam, da sem smotana in zastavljam takšna vprašanja. Fora je v tem, da se ne morem odločiti, po kateri metodi se naj odločim: 90 dnevni ali po Hayevi dieti. Sta si namreč zelo podobni, le da je pri Hayevi dieti tako, da vsak dan ješ alkalotvorni, škrobni in beljakovinski obrok. Sedaj sem se bolj ali manj držala te diete, potem pa najdem ta forum in vsi dosegate blazne uspehe. Bravo, še enkrat. Sploh pa si me sedaj navdušila ti, levinja - iz 116 na 109 kg v enem tednu ?!?! Če ti po pravici povem, trenutno ne vem koliko kilogramov imam, ker me je še pred nedavnim bilo groza stopiti na tehnico, sedaj pa nimam te možnosti, ker sem zdoma (sem študentka in ker se je zacelo izpitno obdobje ostajam cez vikende v MB, ker imam le tu mir, nimam pa tehnice). Mislim pa, da jih imam okoli 70 kg (+ - 1 kg) na 160 cm. Ja, za mamo sem pa tud že stuhtala en razlog zakaj bo tako (mogoče še njo zraven pritegnem - to bi mi vsekakor ugajalo, ker je v dvoje vedno lažje). Ja, se morem pa pohvaliti, da zdaj vsak dan (že en teden) hodim na en hrib, do tam tečem, nazaj prehodim cca 200 stopnic,... v glavnem traja ta rekreacija 1 uro. In se prav fino počutim. Sedaj malo vreme nagaja, sam tud to ni ovira. To mi je sedaj motiv, da se lahko čez dan učim. Uf, mislim, da bom res začela. Septembra grem na absolventa in bi se rada znebila teh odvečnih kg, ki jih je prinesla zima in vsi problemi. pa pa