3. jun 2004 12:16
Hola!
Lep sonček vsem. Še vedno vas berem, saj sem še kar z vami.
Bessybori, ta dieta je super, to ti moram takoj povedat. Jaz sem se prvi mesec kar pridno držala diete, pa je lepo šlo dol. Drugi mesec sem imela pa ful gužvo v službi, pa sem dneve kar mešala med sabo. Sem pa vedno ločevala živila med seboj. Se mi je zgodilo, da sem imela beljakovinski dan kar en za drugim. Ali pa škrobni dva dni zapored. Telovadila sem in še telovadim. Ko sem se odločila, da bom pa tretji mesec spet delala kot je treba, mi je pa spet služba malo štrene zmešala, pa razna službena potovanja in podobno in glej ga zlomka. Teža mi je obstala in stoji na pridobljeni teži, dol pa ne gre.
Zdaj sem podaljšala še za en mesec in upam da mi bo zdaj uspelo. Sem namreč ena tistih, ki mora snet še vsaj 20 kil. Imam pa ful voljo za dieto. Pa še poletje se bliža, ko je vse še lažje. Sploh pa je lažje hujšat, ko lahko greš na ta forum, pa te ni sram priznat, da si ga polomil. Včasih pa rabiš še kakšno vzpodbudno besedo in to dobiš najlažje tam, kjer imamo vsi enake probleme in te lažje zastopijo kaj prestajaš. In dokler bo ta forum, se splača potrudit.
Opazila pa sem, da ti ta način prehranjevanja preide v kri in sedaj o prehranjevanju razmišljam drugače kot prej. Tudi ločevanje živil ti preide v kri.
Vesela sem za vse, ki vam je uspelo od prve in vam želim da bi uspele obdržati to težo.
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje. Bi bilo kaj narobe, če celoten ciklus ponovim, mislim cele tri mesece? Nazaj sem prebrala, da ni preveč priporočljivo. Jaz mislim, da ne bi bilo tako hudo, saj če nimaš nekih problemov.
Danes sem se malo razpisala.
Lepo se imejte in se spet beremo.