7. maj 2004 8:32
Ciao vsem.
Žal nisem več na Azurni obali, sem že na svojem delovnem mestu in je že ves teden norišnica, dela preko glave...
Tako...med dopustom sem se morala večkrat odpovedati ustaljenemu načinu prehranjevanja, saj sem bila v veliki meri odvisna od zunanjih dejavnikov...malce od družbe (včasih je treba popustiti, če večina vztraja...tako pač je...), malce od načrtov, tudi neprilagodljivost gostincev me je večkrat presenetila, če smo jedli zunaj.
Tako se je včasih zgodilo, da so prijatelji močno zajtrkovali, jaz sem bila ob dveh pomarančah, potem smo odšli, se vrnili pozno, utrujeni in lačni in kuhali pozne večerje, oni so dan lažje prenesli, meni pa je na trenutke primanjkovalo energije in volje za preproste stvari, kot je pohajkovanje po mestu in razni ogledi... Veliko obrokov sem preskočila, veliko stvarem se zaradi napačne kombinacije odpovedala, na trenutke, ko pa že nisem več mogla niti stat pokonci (ja tako je...če ne ješ ali če ne ješ dovolj....), sem pa jedla, kar je pač že bilo.
Ko smo prišli domov, me je bilo groza stopiti na tehtnico, sem si predstavljala, da sem nabrala najmanj 3 kilograme, pa sem bila presenečena, da sem imela skoraj kilogram manj.
Da ponazorim: zjutraj na dan odhoda sem imela 55,0 kg, ob vrnitvi v nedeljo zjutraj pa 54,2 kg, pred dvema dnevoma pa 55,9!!!! Upam, da tehtnica laže oz. da se je nabralo česa drugega kje drugje, saj sem v zadnjem tednu skregana z wc-jem!!!
TanjaG.