21. apr 2004 22:28
Loni!!! Te lahko prosim za recept za njoke brez jajc? Hvala! Lp, Asja
21. apr 2004 22:28
Loni!!! Te lahko prosim za recept za njoke brez jajc? Hvala! Lp, Asja
22. apr 2004 7:55
Živijo punce !!!! Kako ste kaj? Danes je moj 33 dan diete, shujšala sem 8,5 kg diete. Seveda je bilo vmes nekaj prtekrškov, predvsen za Veliko noč, vendar sem zelo zadovoljna. Danes imam sadni dan, ta pa mi je velika muka, čeprav imam drugače rada sadje. Kako pa kaj vi napredujete Zaenkrat toliko, sedaj pa grem veselo ugriznit v svojo ! čao! Se beremo!!!!
22. apr 2004 8:24
Debela (sedaj si pa že lahko spremeniš ime, a ne?), izgeda da sva začeli na isti dan in tudi izgubili isto število kilogramov!. Moram reči, da sem se na to dieto že čisto navadila, da ne čutim lakote in da so krize vedno manjše. Toliko za spodbudo ostalim, ki so šele začele. Sweetie
22. apr 2004 8:24
Debela (sedaj si pa že lahko spremeniš ime, a ne?), izgeda da sva začeli na isti dan in tudi izgubili isto število kilogramov!. Moram reči, da sem se na to dieto že čisto navadila, da ne čutim lakote in da so krize vedno manjše. Toliko za spodbudo ostalim, ki so šele začele. Sweetie
22. apr 2004 8:36
Tisti makaroni s paradižnikom na OH dan pa so že tako pusti Sem se spomnila kako jih izboljšati: v omako dam dve žlički Lutenice (za kuho mi je najbolj všeč Lutenica od Vitaminike iz Makedonije, prodajajo v Makedonijatrade, pokrita tržnica BTC). Je kar primerno pekoča in prav paše kod dodatek jedem (tudi za golaže, kar poskusite). Seveda pa brez dododatka začimb ne gre (timija, origano...) Sweetie
22. apr 2004 9:06
Juhu! Joj, jst sem pa tko žalostna! Že cel teden se mi vaga ne premakne niti za dekagram! Pa tako mirkam, nič ne grešim. No, čisto miceno, mal sem dneve zamenjala. Danes je moj 17 dan, dol je šlo pa 3,5 kg. Sej to je čist ok, samo ne vem zakaj že en teden stoji. Sej bo še šlo, a ne? Ker jih je še veliiiiiiik za dol spravit! Pa še vprašanje - kakšno slano pecivo si privoščite na OH dan in koliko? So to lahko krekerji ali palčke ali kaj? Lep pozdrav od vedno lačne!
22. apr 2004 9:14
Jaz sem pa včeraj zvečer naredila svoj prvi prekršek v 10 dneh diete. Za kosilo je bil segedin (dobro, vem, da moram biti hvaležna mami, ker kuha), ampak ko sem ga zagledala, sem se skoraj zjokala. Kadar ga že moram jesti, pospravim samo zelje, mesu se pa raje izognem. Ampak odkar v službi ne hodim več na malico, pridem domov vsa sestradana in si res ne morem privoščiti, da bi bila izbirčna. Tako sem ga nekako pojedla. Zvečer pa ni šlo več. Privoščila sem si kos kruha s pašteto. Pa ura je bila že skoraj devet, ker sem šele takrat prišla domov. In glej: teža, ki mi je prej že nekaj dni stala, se je malce premaknila navzdol, tako da imam zdaj že skoraj -2 kg. Danes bom pa vseeno pridna. Je mama obljubila pire krompir s kumarično omako. Irena
22. apr 2004 9:43
Anomis ne bodi žalostna!!! Saj bo šlo!!!!!!!! Par dni tehtnica stoji , potem pa "butne" zopet dol. Drugače pa ti moram povedati, da je smisel te diete ravno v zaporedju dnevov. Ne jih menjat med seboj!! Drži se, ko pa se tehtnica premakne nam pa le hitro povej!!! Držim pesti zate!!!!!! Na OH dan si privoščim slane prestice ali pa palčke in sicer en tisti paketek tamali. Sporočilo je spremenil(a) debela dne 22. apr 2004 09:45:56
22. apr 2004 9:49
Debela, povej kaj več, kdaj ješ prestice in palčke? Namesto kosila? Mislim, ali zamenjaš kuhan obrok s palčkami in potem ješ sladkarije za večerjo? TanjaG.
22. apr 2004 10:19
Tako je TanjaG., kadar si na OH dan ne utegnem pripraviti kaj toplega jem prestice za kosilo, za večerjo pa potem sladkarijo.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Gratinirani svaljki