Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

13. apr 2004 14:50

sasa

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

13. apr 2004 15:01

coco chanel hitro umakni lončke s "šporgeta", v odgovoru, da te ne zamika spet kaj drugega kot pa imaš na jedilniku. Pa ne se tko jokat, samo kakšno "grdo" svojo sliko (tako malo bolj široko) si postavi pred oči. Sej mogoče bom tudi jaz že jutri obupala, ampak držmo se in brez obupa.... Mal pomislte, a ste že nabrale regratek za solatko?! No pa je tkoj drugo delo, kajne Lep dan Tanja

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

13. apr 2004 15:34

No, prav, bom pa drugače razmišljala: sasa

Tanči  

član od: 9.9.2003

sporočila: 54

13. apr 2004 16:12

Ma se da, kajneda! Jaz grem pa na jabučka zdaj, ampak ne na tvoja coco chanel, ampak tista, ki me čakajo. POgumno Tanja

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

13. apr 2004 19:56

Punce haj Vikend preživela brez greha.Vse je šlo po načrtu,saj trmasto vstrajam pri dijeti.Brez problema zdžim, saj me vedno motivira hrana naslednjega dne.Ne obupajte,potrudimo se vse skupaj.Saj bo šlo.Z samodisciplino bomo prišle do konca in še dlje. Lp BRANKA

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

13. apr 2004 21:00

Haj! Kaj bi dala, da bi bila tako trdna kot ve! Mislim, da tudi mene daje tisto, da malo pač lahko pregrešim. In ker sem med prazniki grešila, sem si rekla, da bom danes imela sadni dan(mogla bi ga imeti v nedeljo).No, dopoldan je še šlo, popoldan pa.....packa, packa, packa!!!!!!A ni ena prinesla v službo kar nekaj slaščic, ki so ji ostale od praznikov!? In potem jih nastavijo direkt meni pod nos !!!Če to ni za znoret! In potem poizkusiš eno, pa drugo, pa tretja tako dobro zgleda...pa saj, če še eno pojem ne bo takšen greh...GRRRRRRR!!!!Sama na sebe sem jezna! Pa tako dobro je šlo!Me malo kar mineva, tako kot Asjo. In še Tina je prav napisala, mislim da zame vse drži. Zdaj bom nehala jamrati in grem spat! Ko stvar prespim, se odločim kako naprej. Lahko noč Rmeli

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

13. apr 2004 21:38

Tanči, bravo!!! Lepo si to povedala. Hudo je, če ti postane slabo, ko se gledaš v ogledalu. Imela sem tak problem, zdej se pa lažje pogledam in se gledam in gledam. Čeprav mi je pravil tip, da mi ni treba hujšat, jaz s sabo nisem bila zadovoljna. Vedela sem: tudi če me ti hočeš imeti tako zavaljeno, sama pri sebi vem, da "to nisem jaz"!!! Hočem nazaj tistih svojih 63 kg, ki sem jih imela dolgo časa, preden si me ti sploh spoznal! Hej, Rmeli!!! Pa neeee, noooo!!!??? Vztrajaj! Na začetku si bila moja največja inspiracija (vključno z aiwo.. kje je???) Pa ne zdej obupat! Poglej, koliko si shujšala pa koliko še boš! Pa dobile se bomo na zaključni fešti! Poletje se približuje in ... kaj ste že pravile o kopalkah in morju? Punce, skuhajmo čaja in se nalivajmo! Čin! Sy

tina tw  

član od: 12.4.2004

sporočila: 26

14. apr 2004 10:13

Pa ne obupat noooo Sej bo bol, enkrat bo že. Jst si želim biti suha kot so zvezdnice v stilu Britney. Torej želim si biti podhranjena, to me nekako drži pokonci. Kljub virusu, ki me hoče zviti se nisem pustila in sem preživela sadni dan, ampak danes je na vrsti mesek Drgač pa čajček rulz! Na zdravje Sy! Tina Kuder

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

14. apr 2004 10:35

Čao! Joj, jst sem tud tko lačna! Včeraj sadni dan ni bilo tako težko prestat kot je čakat današnjo malico ob 12.00. Ampak bo! Enkrat že! Ne obupajmo! In še to - podhranjenost v stilu Britney nam, ki imamo resnično težave s kilogrami!!! ni prav nič v veliko spodbudo. No, pa vseeno, če je to vaš cilj, pač naj bo. Vsak zase ve, kaj želi, kajne? In prav vse kar spodbudno naprej! p.s. mi je že malo bolje, lakota ob temle forumu res kar nekako popusti. bo treba net res še doma naštimat, ker med vikendi, sploh če je grdo vreme, je res težko brez vas! lp

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

14. apr 2004 10:39

Predrage ljubice moje! Res me ni blo že sto let... sori! Ni blo časa. En dan si bom mogla čas vzet da preberem kaj vse ste napisale... strani se kar množijo... Po pravici povedano se diete ne držim več... nč skrbet se ne redim! Se pa trudim dopoldne jest samo sadje. Punce ve kar lepo vztrajajte da boste ponosne nase. Pridne ste... Pa vidim da so tud nove vmes. Superca aiwa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti