29. jul 2004 11:19
Živjo!
ČAPA, kako vesela sem, da si se oglasila. Nič ne tarnaj zaradi KG, a si se izmerila? Saj veš kaj pravijo tisti, ki so že celo 3MD dali skoz - nekje na sredi kg ne gredo dol, centimetri pa!
Tako, pa je spet en dolg sprehod v obliki hitre hoje za mano!
ALJA, me veseli, da ti je riba uspela in da si se z njo tako dobro napapcala. Kar se kave tiče - pijem belo vsak dan 2x, na B dan z mlekom, na ostale dni pa s smetano.
Včeraj sem imela Š dan in sem za kosilo jedla kuhan krompir ( prvič odkard sem začela s 3MD sem ga jedla) pa zraven 5 žlic špinače ( me ni kaj dosti brigalo, da je špinača B), za večerjo sem pa pojedla 3 koščke Bali čokolade, saj vem, da ni po pravilih, ampak.... Kaj je to pira?
SY jaz nimam tiste Rinine bukve - mi lahko na kratko prosim razložiš zakaj je dober zeleni čaj? Stroka namreč meni, da sta 2 skodelici tega čaja na dan max.
Tisto, da se telo na tak način prehranjevanja navadi šele po 1 letu, bi kar verjela. To pa zato, ker čutim, da ne maram jesti 2x na dan isto in tu pa tam občutim veeeeeeeeeeeeeliko željo po tem, da bi se ornk najedla vsega čemur se sedaj odrekam.
Kar se juhe tiče - tudi jaz je ne pijem, ker se z osnovno hrano dovolj najem. Pa še spili naj bi jo na koncu, ker je najteže prebavljiva - torej, kakšne velike koristi od nje razen vitaminov - ni. Te pa tako dobimo z drugo hrano.
Danes imam OH dan in bodo po doooooooooolgem času na vrsti testenine. Grem pogledat, če ima pesto, ki ga imam v hladilniku, vmešan sir.
Še malo pa bo ura 12, ko lahko mi dnevni vampirji začnemo papcat zaresno hrano. Zato žeiim vsem prav DOBER TEK!
JamieO