12. jul 2004 15:17
Oj Tinci! Mislim, da ješprenova solata spada v škrobni dan. Lp!
12. jul 2004 15:17
Oj Tinci! Mislim, da ješprenova solata spada v škrobni dan. Lp!
12. jul 2004 15:22
Hej Tinci! Js mam tud dans sadni dan in prehojeno 14 dnevno pot diete. Še dolgo bo treba vztrajat, da bomo pršli do željene teže. Kok maš pa ti v načrtu shujšat? Js u 1. rundi 10, pol pa čez 3 mesce še 1x ponovit... Pa še mami me vzpodbuja, tk da mislim, da bo ratalo. Še posebi zdej, ko bom mela sotrpine na sadne dneve Sporočilo je spremenil(a) tinkica dne 12. jul 2004 15:22:36
12. jul 2004 15:35
Lepo se držite začrtanih načrtov punce, zelo pohvalno. Nikar se tolk ne sekirajte če se slučajno kdaj pregrešite :) Sama sem že več kot mesec dni po koncu diete, in mi je šlo dol še dodatno kilo, hrano še ločujem, čeprav zdaj tud včasih kaj pogrešim, je pa res da sem se sedaj navadla da pač čaja in kave ne sladkam več, pa tudi kruha pojem zelo malo oz. nič. Hvala bogu za zelenjavo in sadje, namreč mesa pojem zelo malo, ampak imam vsak dan veeeeliiiiko skledo solate :) pa ni važno ali zeleno, ali paradižnikovo ali pa kumarično, samo da je :) Lepo se držte, dobr čofotajte po morju pa pridne in trmaste bodite - bodita (oba moška seveda :) ) Marjeta Žniderčič
12. jul 2004 15:55
Hojla! Glih tolk mam časa, da preberem, kaj je novega. Vidim da ni nič in da lepo vstrajate in trpite skup zmano. Aja, jest pa nimam nobenih problemov na B dan. Bol na ostale dneve ko mesa ni. LP vsem, Ažo-koh! PS Naj mi katera razloži, kako je z nevtralnimi živili. Kdaj jih lahko ješ in koliko?
12. jul 2004 16:08
Jaz mislim shujšat ene 7 kilc, če mi bo ratal. Bomo vidl, upam na najboljše:). Samo čez dva tedna grem na morje pa imam tri obroke skuhane dol, tko da se bom mal merkala, da bom vsaj malo ločevala hrano. Potem pa po desetih dneh, ko pridem domov, nadaljujem. Tinci
12. jul 2004 16:50
Drage shujsevalke, dragi shujsevalci, jaz sem bolj pri tapocasnih in sele zdaj zacenjam. Sem skoraj bolj siroka kot dolga in rabim moralno podporo. Prvih 16 ur prvega B dne mi je se nakako slo, ampak zdaj mi pa ze zelo kruli..... Prosim za nasvet: sem zaprisezen mlekozer in se bojim, da mi mleko 1x na 5 dni ne bo zadoscalo. A se da kako pomagat? Mislim - malo pogoljufat brez hujsih posledic? Hvala za pomoc, Sonja
12. jul 2004 18:58
MATJAZ, med nevtralna zivila spada predvsem tista hrana, kjer prevladujejo mascobe ali sladkor. Tako da ves - pazljivo s takimi vrtsmi zivil. Mednje se uvrsca nekaj sadja ( npr. jagode), pa polnomastni sir, mleko, rumenjak, maslo,olje,.... Torej, nevtralna zivila lahko jes od 12:oo naprej, vendar cim manj, se zlasti ce gre za tista, ki sem jih jaz nastela. LIMNOL, potolazi se, da je vsakemu prvi dan zelo hudo. Sama sem naredila napako in za zajtrk pojedla skodelico cesenj in potem se skodelico jagod- samo vodo, torej! In sem bila do kosila tako lacna, da se ne da povedat! za kosilo pa meso, ki mi potem ni najbolj disal. Splaca se delati cim manj grehov. Ce si res sirsa kot daljsa, ti povem, da se da v tvojem primeru shujsati tudi do 25 kg v 3h mesecih, ce bos le pridna. Tudi jaz sem prej zivela na mleku pa mlecnih izdelkih. A pomni, na OH dan lahko pojes tortico. Zakaj pa je ne zamenjas za kaj mlecnega - in pri tem uporabis polnomastno mleko, ki sodi pod nevrtalno zivilo, 1,6 mleko namrec sodi pod beljakovinsko. Pa ne pozabi na vodo. Vsakic, ko te mika, da bi se ze pregresila, popij vodo ali zeleni caj. razliko bos opazila ze po 5ih dneh, jaz sem jo ze. POGUMNO JamieO
12. jul 2004 20:59
halo! evo ponovno sem nasla malo casa da vam tudi jaz kaj napisem ceprav prebiram vas redno! naj omenim da imam jutri 1. vodni dan in upam da mi bo zneslo... drugace mam pa tut jaz danes sadni dan tko da sem tut jaz z vama Tinkica in Tinci! za limnol pa tako, kot je ze omenjeno je vsak zacetek tezak, ampak bos videla najverjetneje bos presenecena sama s sabo kot tudi z rezultati tako kot vecina oz.vsi tukaj.vztrajaj!!Probaj ne misliti toliko na hrano pocni kaj drugega, ce ti kruli zeleni caj obvezno, ce je premocna lakota kaksen sadez, ali pa zacni brat forum od zacetka in cas tako hitro mine... pozdravcek!!
13. jul 2004 7:54
Hy, Tinkica in Tinci, kot je videti smo usklajene, kajti tudi jaz sem imela včeraj S dan in ni bilo čisto nič hudo. Danes je moj 17.dan diete in počutim se zelo dobro. Moram se pohvaliti. čeprav sem rekla, da se ne bom tehtala več kot enkrat na teden, ne zdržim in se tehtam vsak dan, kar pravijo, da ni dobro, ampak danes sem vesela, da sem se, saj sem imela 4 KG manj, kot na štartu. Mislim, da je to kar uspeh. Do cilja še 8 Kg. LIMNOL vztrajaj, začeti je težko, vendar potem je z vsakim dnem lažje. Verjemi ne bo ti žal, izplača se. Glede mleka pa je tudi meni malo težko, vendar priznam, da malo grešim in pijem pravo kavo z mlekom 3,5 ali pa celo s smetano pa mi vseeno gredo kile dol. Res pa je tudi, da sem začela malo več migat. Zjutraj prej vstanem in pretečem dobra 2Km in dan začnem polna energije. Prebrala sem v več knjigah, da jutranji tek na tešče zelo dobro vpliva na dieto. Lep dan vsem in čim manj mislite na hrano (vem, da je to težko). Sibila
13. jul 2004 8:20
Dobri ste, ko se tako intenzivno ukvarjate še z dodatno telovadbo. Tudi jaz imam tak namen (vsaj zvečer kake trebušnjake!), pa do sedaj tega še nisem naredila. Vem, da bi to pospešilo toplenje maščob, a sem zvečer kar precej zbita od službe, otrok in vsakdanjih gospodinjskih opravil. Vem, da to ni izgovor! Matjaž, mislim da je nekje na tem forumu že lepo napisano o nevtralnih živilih, se bom pa jutri potrudila in napišem še kaj več. Danes bom še malo prebrala knjigico Hujšanje z vodo - priloga k energetskemu kozarcu iz Rogaške, namenjen je hujšanju(zeleni kozarec). A morda uporablja kdo ta kozarec in kaj misli o njem?! Voda se nabije s pozitivo in odstranja negativne snovi, pozitivno informira vodo!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla