2. jul 2004 11:09
Živjo vsem! Berem vaše vrstice in ne morem si kaj,da se nebi oglasila.Sicer nisem na vaši 90 dnevni dieti,a mislim da ste na zelo dobri poti.Jaz sem pred 6-imi leti začela z ločevalnim načinom prehranjevanja,ki deluje na istem principu.Koristi so najmanj tri:zdrava hrana,shujšaš in še dobro se počutiš......o, pa še bolje izgledaš.Tudi tu gre za sadje do 12.oo(s tem da lahko mešaš kisle vrste sadja med seboj...)Ostali obroki pa niso vezani na dneve,pomembno je le to,da v enem obroku ne mešaš beljakovin in OH.Štiri ure po B obroku lahko poješ OH.Prebavljanje OH obroka pa traja 3 ure.Pri obroku naj se ne pije,ker razredči prebavne sokove in se ptrebava upočasni(pijte pol ure pred in eno uro po obroku,in pijte v glavnem navadno vodo ).Jaz sem shujšala 10 kg in z manjšim nihanjem sem še vedno na istem.Enostavno mi je prišlo v kri.Posušit se pa ne morete,kajti tak način prehranjevanja sloni na Hayevi dieti,ki pomaga pri vseh zdravstvenih težavah in jo priporočajo tudi zelooo suhim ljudem,kar pomeni da v osnovi ne gre za shujševalno ampak zdravo hrano.Shujšal bo le tisti,ki ima preveč.Jaz sem imela za vodilo knjigo ZDRAVO KOMBINIRANJE HRANE in vam morda pride prav ko zaključite svojo 90 dnevno dieto,ter nadaljujete isti,le malo bolj sproščen način prehranjevanja. Veliko uspehov vam želim Aki