16. avg 2004 7:10
Živjo. Pa je še en vikend za nami. Danes je moj 22. dan diete, izgubila 3 kg. Še 6 do cilja. Malce sem nejevoljna, ker sem si zadala cilj -3,5 kg, pa se ni izšlo zaradi včerajšnjih hribov. Pa sem čisto malo grešila, malo preveč kruha in 2 frutabeli na B dan.
No, bilo je vredno, saj sem spoznala še en lep košček Slovenije in na en mah osvojila 5 bohinjskih dvatisočakov.
Naughty girl, mislim, da imaš (po indeksu) že sedaj normalno težo, tako da boš verjetno težko shujšala 5 kg v tako kratkem času.
Sunshine6, tudi jaz sem opazila, da do sedaj nisi dobila odgovora na sojino pizzo. Me pa zanima, kako misliš pripraviti testo. Sojina moka namreč ne vzhaja. Vzhajata samo pšenična in ržena, zato je potrebno vse ostale moke (ajdova, koruzna,...) mešati s tema dvema, da kruh vzhaja. Ali se motim?
Jaz sem si v petek (OH) dan privoščila zelenjavno pizzo, pa mi je bila super, le malce preveč jajčevcev in gob sem naložila nanjo. Drugič bo obloge malo manj.
Sibila, kaj imaš danes na jedilniku? Jaz imam porovo rižoto, za jutri pa še ne vem. Verjetno testenine še z nečim.
sissi