Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

25. mar 2004 8:18

OKIDOKI FENOOOOOMEEENALNOOOOOO BRAVOOOO!!!!! Za mano je četrti sadni dan nisem si mogla pomagat in sem šla na tehtnico in imam po štirih dneh 2kg manj jupiiiii.......danes se počutim odlično mam občutek, da me bo kar razneslo od energije, najbrž so vitamini name tko vplivali hehehehe. Ko sem se zjutraj zbudila po zelo prijetnih sanjah, sem kar, ne vem zakaj izgovorila besede s skupnimi močmi naprej hahahahahha. Odlično se počutim in želim vsem tudi tako počutje pa tudi zgleda da bo danes malo sonček posijal. Papa Natasa

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

25. mar 2004 8:28

Še malo in bom lahko zapela hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, ampak to ni moj edini cilj. Pri meni je dolgo trajalo, da sem se zmigala hujšat (mali je star že 2 in pol). Problem mi ni bil toliko prekomerna teža (ker se pač nisem toliko gledala v ogledalo kot prej ), ampak počutila se nisem dobro, nisem več mogla hodit vzravnano, ker sem imela preveč "oblog" na hrbtu (pa po porodu sem kilco po kilco dobivala gor). Že zdaj je lažje, pa je minilo komaj 3 tedne. Zanimivo je, kako se spremeni postava po nosečnosti. Zdi se mi, da imam širše boke in... itak trebuh je še vedno tle. Jst imam pa danes oh dan. Še ne vem, kaj bom jedla za večerjo. Kremaste tortice so mi premastne, bom probala dobiti kakšno z več biskvita. Se mi že cedijo sline, ampak do večera je še doooolga... Nataska, super je, da si tako dobre volje, polna energije!!! Samo enkrat sem prebrala tvoje pisanje pa sem tud jst boljse volje! A ga lahko se enkrat? LP, Sycia Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 25. mar 2004 08:32:14

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

25. mar 2004 8:56

Sy! Jaz imam tudi danes OH dan. Za večerjo bodo čokoladni muffini!!!! Njami. Prejšnjič mi jih ni uspelo naredit, ker smo šli ravno v Leclerc in smo tam kupili tiste super-sočne rezine Črni gozdiček. Danes pa bodo ziher muffini. Moja energija je pa na psu zadnje dni. Nimam pojma kaj mi je. Orbitrek sem rešila prahu in navlake, danes se še spravim gor in ga "zalaufam". Upam, da ni zarjavel. Koliko časa zdržite ve na orbitreku? Mislim na tiste, ki nimate NIČ kondicije! Grem pojest eno . Lp, Asja

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

25. mar 2004 9:23

Jaz sem tudi fuuuull dobre volje danes. Končno sem se oreng naspala... ob sedmih sem zaspala in do 4:45 tako da sem še za nazaj oddremala. In danes kar cvetim. Jaz imam sadni dan. Moram rečt, da sem opazila, da ne razmišljam več toliko o hrani. In ne obremenjujem se s tem kaj bom jedla in kako bom to pripravila. To je olajšanje! Danes sem tle v službi čisto cvetoča... upam, da bo res sonček malo posijal. Jupi! Punce vztrajajmo, da bomo lepe in seksi, da si bomo vse upale in da bomo sproščene! Aiwa

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

25. mar 2004 9:40

Aiwa res je verjetno olajšanje, da ne razmišljaš več toliko o vsem tem upam, da se bo to meni kmalu zgodilo..... Natasa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

25. mar 2004 9:43

Dobro jutro, dober dan! Pri nas se je pa sonček začel kazat, pa sem res dobre volje. Veš, Aiwa, tudi jaz ne razmišljam več toliko o hrani. Samo na to pomislim zjutraj, kateri dan diete imam. Energije imam res več, kot sem jo imela. Po začasni stagnaciji, se je tehtnica spet začela pomikat navzdol. Ni čudno, da kdo tudi obupa, ko se mu to zgodi. No me imamo vsaj forum in ko si na tleh, vidiš da imaš podporo nekje. Super ste. Asja, jaz sem brez, ampak res čisto brez kondicije. Začela sem z 10 minutami orbitreka. In ugotovila, da imam glede tega tudi 20 let več,glede kondicije in ne samo 20 kil preveč. Obup. Veš kaj, če smo se spravile na dieto, nam pa tudi en navaden orbitrek ne bo problem. Danes 10 minut, čez nekaj dni 15 in tako naprej do pol in tričetrt ure. Sporočaj napredek. Všeč mi pa je, da nas je čedalje več. Kar dostim je ta forum dal krila. Upam, da drži še obljuba, da se dobimo, ko bomo vse lepše in bolj seksi. Lisička

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

25. mar 2004 10:10

Zdravo punce! Vse ste danes tako dobre volje, mene pa hoče malo glava bolet, pa ne vem ali je to od diete ali pa bom zbolela. Danes je moj peti dan diete in vam moram povedati, da niti nisem več tako lačna kot prve dni. Povedati pa vam moram, da mi ta forom res veliko pomaga, kot da sem vsem vam dala zaobljubo, da moram zdržat. Asja tudi jaz sem čisto brez kondicije, orbitreka še nimam, zato pa sem vsak dan malo na sobnem kolesu. Včeraj sem bila 15 minut, sedaj pa bom vsak dan podalševala.

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

25. mar 2004 10:12

Danes imam sadni dan, pa takoooo trpim, kajti sadja ne maram preveč. Včeraj sem pa jedla špagete s paradižnikovo omako, pa sem bila tako sita, da sem kar malo premišljevala, ali bi tortico za večerjo pojedla, ali ne. No, potem sem jo pa vseeno, že zaradi sladkorja, no potem sem pa malo pogoljufala in se stehtala zjutraj in glej ga vraga, dekice pa lepo dol. Ne morem verjet, pa ta dijeta je fantastična. Bojim se le vodnega dneva, kajti po vodi me neprestano peče želodec. No, mogoče mi bo pa zeleni čaj pomagal. Koliko ga pa lahko popijem?

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

25. mar 2004 10:14

Oooo, mi je že lažje, ko vidim, da nisem edina, ki je po kondiciji stara 90 let , tehle mojih 15 (ali še bolje 20) kg bom pa še letos dol spravila!!! Lp, Asja

tofika  

član od: 9.10.2003

sporočila: 48

25. mar 2004 10:27

Punce men je v kar lezla maščoba z bokov in trebuha - eno uro aerobike v ponedeljek, badminton za eno uro v petek + dieta! noro so rezultati. Ce bo slo tako naprej, bom še Twiggy. Prej sem probala vse diete - več mesecev pa se ni tehtnica nikamor zmigala in takoj sem nazaj dobila - živi dokaz kako telovadba utrdi izgubljene kile in odvečno kožico - nič mahedranja nič strij nič pesimizma in depresivnega poležavanje pred tv - mene kar razganja od energije hehe!!!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti