11. avg 2004 12:27
ALJA, po poklicu sem univ.dipl.ekon., kar se slikanja tice, to je moj skriti talent. Ce bi lahko izbirala, bi izgledal moj poklic takole: slikanje, pisanje, pravo (kot odvetnik) pa se kaj bi se naslo. Tudi jaz imam soncnice nadvse rada, letos sem jih doma kar nekaj okrasnih posadila. In jih imam nekaj zadaj na terasi, pa pri vhodnih vratih. Se mi zdi, da obiskovalcu nudijo prav lepo, toplo dobrodoslico.
Kar se tice potrebne izgube kg, sploh zate ne bi smelo biti tako hudo. To je 13 kg minusa. Spomni se na tiste, ki jim je uspelo oklestiti 30 kg, pa bo ja menda se tebi teh 13!
NENNI, ce bi se jaz zdajle spustila z vajeti, bi tudi zagotovo zbasala vase moje najljubse stvari, ki se jim vecinoma odrekam. Mislim, da nam 3MD ne zagotavlja nobene naravne omejitve pri prehranjevanju ali cudezno spremembo metabolizma, temvec nam da odlicno podlago za zdravo prehranjevanje, ki omogoca ohranjanje telesne teze. To so najbrz pogruntale ze vse, ki so ze vsaj 2 meseca z diete.
Pa eno majhno kviz vprasanje - nastejte 3 stvari, ki vas med 3MD najbolj mikajo in ne pasejo pod noben dan oz. je bolje, da jih uzivamo v omejenih kolicinah.
Bom kar jaz zacela:
- sadni jogurti
- mlecne stvari ( mlecni riz, zdrob, ovseni kosmici)
- kruh s pasteto ali cim prepovedanim
JamieO