Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

6. avg 2004 11:43

JamieO, mislim da si teden dni pred mano. Tudi meni se že kar pozna, vendar sem bila vmes na dopustu in sem nekaj malega dobila nazaj. Merim pa se na žalost ne. Pa mi je žal, da se nisem na začetku, ampak saj po hlačah najbolj vidim rezultate. V omari imam polno hlač, ki jih hočem ponovno obleči. To je moj cilj !!!!!! Tudi jaz delam manjše prekrške (2 x dnevno belo kavo brez sladkorja, ...) in nimam nič slabe vesti zaradi tega, saj se zavedam, da je takšen način prehranjevanja (ločevanje živil) trajna zadeva in ne samo za čas diete, torej imam časa šedovolj. Danes imam S dan. Zjutraj sem pojedla namočenih 8 suhih sliv, za malico imam kos lubenice, za kosilo pa bodo dušene hruške z ananasom. Oh, človek ne more o tem pisat, sline se mi že cedijo. Adijo, obrisat si moram sline. SISSI, tudi jaz ljubim hribe. Jutri bi rada na kakšen poldnevni izlet (več nimam časa), imaš kakšen predlog? Za neslednji vikend pa načrtujem dvo dnevni izlet v visokogorje, saj letos še nismo bili nikjer. Mogoče bo to Skuta. Sicer pa odvisno od vremena. Sibila

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

6. avg 2004 11:43

OJla, Marjana, ni skrivnost, da sem iz Logatca. Prav komot se kdaj zmenimo za hribe, saj grem skoraj vsak vikend. Luise, v Rini piše da spečeš pogačo,... iz 40 dag moke in da polovico "izdelka" prihraniš za drugič. Ko jaz pečem (normalno) pico, jo tudi naredim iz 40 dag moke in jo je za ta velik pekač. Pol zame, pol za dragega. [srecen] sissi

Sibila  

6. avg 2004 11:45

JamieO, mislim da si teden dni pred mano. Tudi meni se že kar pozna, vendar sem bila vmes na dopustu in sem nekaj malega dobila nazaj. Merim pa se na žalost ne. Pa mi je žal, da se nisem na začetku, ampak saj po hlačah najbolj vidim rezultate. V omari imam polno hlač, ki jih hočem ponovno obleči. To je moj cilj !!!!!! Tudi jaz delam manjše prekrške (2 x dnevno belo kavo brez sladkorja, ...) in nimam nič slabe vesti zaradi tega, saj se zavedam, da je takšen način prehranjevanja (ločevanje živil) trajna zadeva in ne samo za čas diete, torej imam časa šedovolj. Danes imam S dan. Zjutraj sem pojedla namočenih 8 suhih sliv, za malico imam kos lubenice, za kosilo pa bodo dušene hruške z ananasom. Oh, človek ne more o tem pisat, sline se mi že cedijo. Adijo, obrisat si moram sline. SISSI, tudi jaz ljubim hribe. Jutri bi rada na kakšen poldnevni izlet (več nimam časa), imaš kakšen predlog? Za neslednji vikend pa načrtujem dvo dnevni izlet v visokogorje, saj letos še nismo bili nikjer. Mogoče bo to Skuta. Sicer pa odvisno od vremena. Sibila

sissi  

član od: 30.7.2004

sporočila: 185

6. avg 2004 12:40

Sibila, končno sem našla nekoga, ki ima isto zaporedje dni kot jaz! Zjutraj melona, kosilo banane, vmes pa breskve in nektarine. Pa bova naslednji teden kakšno rekli okrog jedilnika, jaz bom čez vikend namreč grešila v gorah - pravzaprav je nad 1000 m vse dovoljeno.. Poldnevni izleti so pa hudič, saj ne vem, od kod si doma. Na Notranjskem je to Nanos ali Slivnica, meni osebno je zelo ljuba Angelska gora (Otliško okno), v Lj Šmarna Gora, Grmada, Tošč, bolj proti Škofji Loki Ratitovec, okrog Kamnika se ti srce kar smeji od možnih ciljev...torej moraš povedati od kod bi rada krenila. Vreme pa bo, vsaj za nas, ki vstajamo ob 3.30 in krenemo proti Trenti. No mogoče ti pa dam en link za izlete: http://www.zaplana.net/Izleti/asp/ExList.asp sissi

Nenni  

član od: 10.5.2004

sporočila: 110

6. avg 2004 12:42

Ojla punce ! Včeraj naj bi bil moj tretji vodni dan, katerega pa nisem držala. Že v sredo, ko sem imela sadnega se mi je vrtel, da sem bila komaj pokonc, včeraj pa sem potem začela z vodnim in se mi je tako vrtel, da sploh ne vem kako sem domov prišla. No, potem sem spila čisto juho, pa ni bilo nič bolje, tako da sem morala nekaj konkretnega pojest, potem pa je bilo v redu. V glavnem dieta se mi počasi zaključuje. Ker vem, da bo ta vikend predvsem na beljakovinah, sem se odločila, da jo bom podaljšala do konca tedna. Z rezultati sem zelo zadovoljna. Tehtam 10 kg manj (torej 58), čeprav se mi zdi, da sem bolj suhcena kot sem bila prej, ko sem že imela toliko kilogramov. Tudi ko sem se merila je šlo več cm stran kot kg. Moj plan za naprej: do 12 še vedno samo sadje 1x tedensko sadni dan 2x tedensko aerobika ločevanje živil še naprej s tem, da bom probala v enem obroku imeti beljakovine, v drugem pa OH - tako da organizem dobi vse kar rabi. Upam, da bom dobila še 2 kg dol, da pridem do cilja, ki sem si ga zastavila sama. Veliko uspeha vsem, ki ste šele začele ! Nenni

Sibila  

6. avg 2004 13:40

Sissi, hvala za odgovor, saj sem imela namen napisati iz katerega konca sem pa mi je nekak izpadlo, se oproščam. Sem iz Štajerskega konca in bom verjetno kar poiskala kaj v okolici Celja ali tako kot si predlagala mogoče Kamnika. Mogoče bi bila Mrzlica prava stvar. Sploh pa, mogoče ima moj dragi čisto drugačne načrte za vikend in bodo vse moje variante odpadle. Bomo videli. Hvala tudi za link in moram priznati, da so mi te strani že znane, večkrat sem jih že prebirala. Naslednji teden pa bova res kakšno rekli glede jedilnika. Nenni, čestitam, da si vzdržala, me smo še pa kar daleč od cilja, vsaj nekatere. Tvoj plan za naprej se mi tudi zdi zelo o.k. in mislim, da se ni bati za tvojo vitkost. Sibila

alja  

član od: 27.7.2004

sporočila: 75

6. avg 2004 13:52

Vau Nenni ti si pa res lahko zadovoljna. Jaz sem tudi vedno bolj zadovoljna. Hlače mi tako lepo padejo ( prej so bile grdo napete) in čudežno so se podaljšale . Vsak dan je manj kilogramov, pa nič ne trpim lakote. Opažam, da potrebujem veliko več vode kot prej in pollitrsko steklenico ni problem spiti kadarkoli. V 14 dnevih sem izgubila 4,7 kg. JamieO ali imaš kakšen pameten recept za nekaj iz skute? Če se ne motim ima Tinak danes rojstni dan VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM IN DA DOSEŽEŠ ZASTAVLJENI CILJ alja

marjana  

član od: 11.5.2004

sporočila: 87

6. avg 2004 14:09

sissi..madonca sej si skoraj ne bi upala iti s tabo ker si tako huda hribolazka..o tam se bova morali še malo pomeniti..haha..no jaz letos res bolj malo hodim bolj kolesarim, samo to še ne pomeni da nič ne morem..haha.. veselilo bi me, če bi nardili kakšno turo skupaj,, se tipkamo.. lep vikend vsem

hamer  

član od: 30.10.2002

sporočila: 27

6. avg 2004 20:15

Haj! Sem nova pri 90dnevni dieti. Zanima me koliko se lahko shujša v treh tednih.Imam 6-7kg preveč. Rada bi da mi poveste svoje izkušnje. Danes sem si kupila knjigo, ki jo je izdala revija Rina Ločevalna 90dnevna dieta. Ko sem jo malo podrobneje pregledala se mi ne zdi tako hudo. Kaj pravite vi ki že dalj časa vztrajate? Danes je bil moj drugi dan se pravi dan"Š" pa se mi ni zdelo težko, edino kar me malo moti jaz bi pojedla več sadja. LP Valerija valči

Sunshine6  

član od: 4.7.2004

sporočila: 25

7. avg 2004 14:13

Dobrodosla Hamer med nami! Ne se sekirat, ce pojes kaksen japcek, 2, 3 vec za zajtrk. Ni take panike. Se pa drgac probi cimbolj navodil drzat. Pa svetujem ti, da ne jes kruha na B dan poleg mesa. Ni potrebe. Hitreje ti bo slo dol, ce se bos drzala le beljakovin. Jst sm se pa dans cist totalno pregresila-kot ze dolgo ne. Za zajtrk sem namrec jedla melono, potem pa ze cez 1 urco jogurt, nato belo kavo in nato se eno belo kavo, v katero sem si dala 3 kepe sladoleda:( z In zdj me muci slaba vest! Pa sem mislila met B dan, ker mamo glih piknik.. No, se bom probala drzat tega do konca dneva..Pac vecerjala ne bom danes. Jutri bom pa en sadni dan uzgala (ce bom zdrzala-men ti sadni dnevi ful ne lezijo..Sem tooooolk lacna, da ponavad na pol poti (okol 16-ih, ko pridem iz sluzbe) obupam, ker sem zmatrana in tecna:) Se morm pa pohvalit, da hodim zdj skor vsak dan za 1/2-1 h tect. Tinak, malo z zamudo, pa vendar: VSE NAJBOLJSE!!! PRIDNI BODITE (BOLJ KOT JST:)PA SONCKEJTE SE KEJ!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti