6. avg 2004 11:43
JamieO, mislim da si teden dni pred mano. Tudi meni se že kar pozna, vendar sem bila vmes na dopustu in sem nekaj malega dobila nazaj. Merim pa se na žalost ne. Pa mi je žal, da se nisem na začetku, ampak saj po hlačah najbolj vidim rezultate. V omari imam polno hlač, ki jih hočem ponovno obleči. To je moj cilj !!!!!! Tudi jaz delam manjše prekrške (2 x dnevno belo kavo brez sladkorja, ...) in nimam nič slabe vesti zaradi tega, saj se zavedam, da je takšen način prehranjevanja (ločevanje živil) trajna zadeva in ne samo za čas diete, torej imam časa šedovolj. Danes imam S dan. Zjutraj sem pojedla namočenih 8 suhih sliv, za malico imam kos lubenice, za kosilo pa bodo dušene hruške z ananasom. Oh, človek ne more o tem pisat, sline se mi že cedijo. Adijo, obrisat si moram sline. SISSI, tudi jaz ljubim hribe. Jutri bi rada na kakšen poldnevni izlet (več nimam časa), imaš kakšen predlog? Za neslednji vikend pa načrtujem dvo dnevni izlet v visokogorje, saj letos še nismo bili nikjer. Mogoče bo to Skuta. Sicer pa odvisno od vremena. Sibila