7. jun 2004 10:48
lep pozdrav tudi od mene! jaz mam danes OH dan - njami, sam pojma nimam kaj bom jedla!!!! tale makaronova solata mi ful diši, ampak ne vem, kako jo naj dobro pripravim - dajte punce no, nekaj pametnega napišite!!!
včeraj sem bla tako pridna, da sem šla na 15 km (čepravmislim, da je bilo še malo več) maraton na rolerjih po mariboru. na polovici sem mislila, da bom dol padla, ampak sem prišla do konca madona!!! ko sem vidla pet let stare mulčke, ki so šibali mimo mene, sem si rekla, da ne morem odstopit!! :) in sem končala. zdej nekaj dni nisem upoštevala vseh pravil - dragi je mel včeraj rojstni dan, v soboto smo ap celo noč prepili in preplesali. včeraj sem po mojem skurla tok klorij ko ji nisem celo zimo in pomlad :).
glede madal bala - kot j že ena napisala - posledic pitja je toliko, kot imaš svinjarije v sebi. meni se ni zdelo, da bi imela zadah tako grozen, sem si pa večkrat umivala zobe. in to res samo prve tri dni ko je najhuje. punce poizkusite, zelo ga priporočajo, jaz pa tudi, ker sem ga preizkusila. imate pa več variant. na listku iz lekarne piše smao o postu, ki tzraja 10-14 dni. jaz sem na internetu našl vsaj 6 različic. naredite pol tako, kot bo vam ustrezalo!!!
danes sem uspela obleči stare hlače!!!! mater sem bla ponosna. še mesec in pol pa grem na morje - po dolgem času se bom verjetno res počutila odlično na plaži.
juhica, jaz bi na tvojem mestu malo pazila - ni zastonj pravilo, da moraš za večerjo pojesti pol obroka, ki si ga imel za kosilo. izgubljala boš samo mišično maso, kile bodo res šle dol, ampak se ti bodo tudi hitrop vrnile! raje pojej malo več, da telo en bo hiralo, glede na to, da je bilo sedaj leta in leta vajeno jesti večje količine hrane. v 1 tednu dol 7 kg ni šala! tu bi naj v 90 dneh šel dol do 22 kg, potem naredil 3 mesečni opremor in nadaljeval. verjetno je za nekaj že tako dobro. ti bi potem s takim tempom shujšala 21 kg v treh tednih kar pa ni realno niti malo pa zdravo!!! po tejle dieti bi naj nekje kilo do kile in pol v tednu, kar se še smatra za zdravo hujšanje. pr enih je to malo več, če majo več za zgubit, ampak 7 v 1 tednu!!!!!! tole pa po mojem več ni zdravo no! kaj mislite punce?! nočem te kregat, ampak le pomagat!
kaj se pa tiče krem prosti celulitu: kupite navadno kremo, dove ali niveo pa lepo 2x dnevno masirajte, pa bo šlo enako dol!!!! pijte veliko vode pojejte kak anans ali dva na teden, pa zvečer pod tušem izmenično toplo in hladno vodo, pa boste videle učinke! jaz ga po 2 mesecih skoraj več nimam! ne kupujte krem za 5 jurjev, ker niso nič boljše. masaža pomaga pa gotovo!
lepo se imejte!