5. jun 2004 23:26
Ojla! Čisto slučajno sem našla vaš portal in moram vas vse pohvaliti, ker ste ful face, pa zelo ste pogumni. Vsi ste se lotili te 90 dnevne diete? Jst se tud nekaj matram in se grem ločevanje beljakovin in škroba. V bistvu sem na poti k temu. Sem pa že delala s to dieto in sicer dve leti nazaj in sem v roku dveh mesecih in pol, shujšala za 12 kg. Pa nisem bila tako zelo stroga... Pri men je v bistvu problem mama, ker kar nori, ko se spravim na kakšno dieto. Ona je še iz tistih časov, ko je treba fajn jest, pa tist, ki je debel, mu dobro gre. Groza!! Sploh je ne morem prepričat, da to ni res... Misli, da če bom kdaj pa kdaj na tem forumu, bom mal več volje dobila (v bistvu sem jo že). Jst se verejtno ne bom čisto spustila v to "90 dnevno dieto" bom pa resno začela z ločevanjem hrane. Imam pa eno vprašanje (verjetno se je že pojavilo). Zakaj moraš zjutraj jest samo sadje? Ja, pa še to? Na dan imaš : enkrat sadje, enkrat B in enkrat škrob obrok. Kaj če niso vsi obroki oz. če imaš dva beljakovinska ali dva škrobna? Kaj zato? Hvala... pa pa