21. maj 2004 8:37
Nenni, zelenjavo lahko vso, razen stročnic: koruze, fižola ter (ki ju itak navadno ni gor). Lahko veliko gob, paradižnik seveda, lahko korenje, brokoli, cvetača, meni najljubše (poleg gob) bučke!!!, melancani.... po želji. Rmeli - glavo gor! Veš kdo ti to pravi: jaz, ki sem izgubila "le" 7.7 kg in imam DANES zadnji vodni dan. V bistvu sem se držala diete, večinoma pa nisem jedla isto za kosilo in večerjo in nisem nikoli komplicirala glede količine. Držala sem se pa strogo dnevov in dovoljenega v okviru dneva. In tudi jaz sem se odločila podaljšat zadnjih 29 dni! Bova skupaj podaljšali! In poročali, kako nama gre. Jaz sem bila kar precej razočarana.... ker sem zgubila edino tisto, kar sem pridelala čez novoletne praznike in sploh si ne morem privoščiti kakšno konfekc. štev. manjšo od te, ki jo nosim ves čas. Toda- teh 7 (al če jih bo 8) kg je nekaj!!! Kaj če bi se še zredila ta čas- če ne bi imela diete?!?!? Rmeli, draga, zelo te razumem, vrjemi. Dvigniva glavo in greva dalje!!! Koliko bi pa ti rada še dala dol? Jaz imam do idealne še- ene 20 kg potrebnega minusa- toda če bi šlo vsaj ene 8 kg še dol- bi bila zelo, zelo, zelo vesela!!!!lp, nnatalija