10. maj 2004 8:33
Hvala vam vsem skupaj za vzpodbudne besede.Kar se tej 1000 korakov tiče,nam je mojster Tai chi-ja omenil od 100 korakov naprej oz.vsaj pol ure hoje po vsakem obroku-priporočljivo je po kosilu in večerji.Hvala bogu,da imam doma psičko,ki me dobesedno zvleče ven.Je pa res,da me moje natrgane vezi še vedno tako zelo bolijo,da je moje gibanje zelo oteženo,ampak verjamem,da bodo kg kljub malo manjšem gibanju šli vendarle dol.Ker če samo pomislim,kako nepravilno sem se prehranjevala teh nekaj let..mi je kar nerodno.Pravijo,da kakšen si sam do telesa,je telo do tebe...Pa tudi drugi ljudje se enako obnašajo do tebe..
Me veseli,da ene poznate Lojzkine knjige,ker meni so resnično dobre.Sem pa veliko mislila na to ustavljanje kilogramov,ki vedno nastopi.Tudi,ko sem sama pred leti hujšala pod zdravniško kontolo.so se kar sami od sebe ustavili.Ampak,takrat je treba še bolj zagrist!!!Ne se sekirat,da nikamor ne gredo in odnehat,ker takrat se v telesu dogajajo veliko spremembe.Takrat smo na preizkušnji ali se imamo dovolj radi,da vztrajajo in verujemo naprej.NE OBUPAT!!!!
Svojim prijateljem pa bom povedala,ko se bo že nekaj poznalo.Ker imam zelo slabe izkušnje z njihovo podporo.Kot zakleto me takrat vsi vabijo na čage in me dobesedno posiljujejo s hrano.Vsi so namreč suheci in ne razumejo,kakšno bitko bijem že vrsto let.
Zanima pa me,kateri kruh jeste ve?Graham,polnozrnati,....
Kar se pa grehov tiče,če se ti nekaj res noro lušta,pol hrano blagoslovi in jo pojej,brez slabe vesti.Če pa že vnaprej veš,da boš imela slabo vest,pa ta košček pregrehe ni vreden slabe vesti.Tako vsaj jaz mislim.Imejte fokus,ne samo na hujšanje,ampak na to,kar vam hujšanje prinese-lepe obleke,zdravje,dobro počutje,samozavest...Višje cilje si postavite...Hujšanje samo po sebi,naj ne bi bil cilj,je samo posledica vašega fokusa recimo za večjo samozavest in dobro počutje.
Drage moje,hvala in uspešen dam vam želim.Danes je moj drugi dan-škrobni.Gremo novim zmagam na proti!
Arielle