12. okt 2008 23:11
Tako kot Bogomira popivnam maščobo z papirnatim servetkom
kobra 1
12. okt 2008 23:11
Tako kot Bogomira popivnam maščobo z papirnatim servetkom
kobra 1
13. okt 2008 7:44
Jaz imam tisto zajemalko za maščobo in je super, kupila sem jo pred leti v Mercatorju.
Ognjič
13. okt 2008 9:36
Ker ste tisto juho že pojedli...sem se zdajle spomnila na to, da se nobena juha ne poje takšna, kot se skuha.....eventuelno namig za ostale: V vročo juho zliješ beljak enega jajca. Tista stvar potem lepo zakrkne in vleče nase maščobo. Jo je tudi blazno lahko odstraniti iz juhe - en manever z zajemalko, pa gre. Vendelina jr.
13. okt 2008 10:01
Jaz si pomagam z zajemalko, tako da maščobo previdno poberem z vrha. Sem pa nekje prebrala, da se da tudi s kosom kruha, s katerim maščobo popivnamo z juhe.
lp Saša
13. okt 2008 11:07
Jaz jo tudi poberem ven, drugače pa jo kadar se le da vedno skuhamo že zvečer za naslednji dan, večinoma v soboto. Takrat je juha naslednji dan najboljša, ko lahko strjeno maščobo res vse odstraniš. LakicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Svinjska ribica