Pozdravljeni!
V januarju ima moj oči 50. rojstni dan, se pravi, da praznuje abrahama. Z mamico sma razmišljale, da bi mu naredili malo presenečenje in sicer predstavitev v power pointu, prikaz njegovega življenja v slikah, od dojenčka in do sedaj, ko bo štel 50 let. V mislih imam, da bi naredila malo bolj zanimivo verzijo, pri nekaterih slikah bi zraven pripisala kakšne zanimive oziroma smešne komentarje. Predstavitev bi rada naredila malo bolj zabavno in ne tako resno. In sedaj nastopi problem: V ozadje želim dati melodijo, ki bi igrala skozi celo predstavitev. Nikakor ne najdem primerne melodije, sploh se mi niti sanje ne katero bi lahko dala. Imam eno melodijo (iz ene druge predstavitve v power pointu) in sicer: ANDRE GAGNON- Lamour reve. Melodija je vsem (družinskim članom-razen očiju seveda, ker za to ne ve) ful všeč, ampak smo tudi vsi mnenja, da je malo preveč "otožna" oziroma (pre)mirna.
Če slučajno mogoče kdo ve za kakšno primerno melodijo, ki bi pasala v takšni predstavitvi, naj mi prosim sporoči.
Za kakršno koli pomoč bom zelo vesela, tudi če ima kdo kakšno novo idejo glede same predstavitve v power pointu.
Že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč!!
LP, Mony
missmony
Temo je spremenil(a) missmony dne 11. okt 2008 20:16:33