11. okt 2008 0:25
petardica, ampak vseeno ne razumem, zakaj ne more na bus in v srednjo šolo - saj to je pa vseeno že velik fant...
mamamia, ja, tudi mi smo živeli na obrobju, 9 km od centra, ampak moji mami se je zdelo to, da bi me kdo kam vozil čisto razvajanje
. Če čem na kaj it, se bom pač vozila. v srednji šoli sem tako 2x na teden kar ostala v mestu, ker se mi ni splačalo it vmes domov...
katka, do 10ega leta???
Madona, jaz sem pri 8ih letih hodila bratca v vrtec iskat... Do šole sem imela 2 km, pa so me peljali samo 1. dan, da so mi pokazali, kje se gre...
tulka, ja, jaz si tudi ne predstavljam met recimo par otrok, pa da vsakega voziš vsak dan nekam... saj lahko samo to delava oba skupaj... no, bomo videli, kako bo, upam, da bojo samostojni...
Glede prta: danes izjemoma je, sicer pa se pri takem fantu in tako majhnem otroku ne splača prta niti gor dajat, je prehitro usran;)
Kar se tiče vzhodov in zahodov, pa se edino pri sončnih res brez dileme odločam za zahod! Vzhodov sem veliko videla tudi tako, da pač nisem šla prej spat - pa so mi bili v tej verziji bolj všeč, kot pa če sem morala tako zgodaj vstat. Tudi sedaj, ko vstajam zgodaj, mi to ni nič bolj všeč in se še vedno nisem navadila, ker to očitno ni moj ritem... Ni mi pa problem ponoči bedet in delat; ne rečem, da se mi vedno da (zdaj se tudi spravljam, hehe;), ampak veliko bolj zvečer kot pa zjutraj.
Veri