31. okt 2012 13:36
Aha, potem pa v redu, sem že mislila, da smo spregledali kakšno obvestilo o povišanju penzij!
Ja Rosie, drugič kar na forumu vprašaj, tukaj vemo vse!
naor
31. okt 2012 13:36
Aha, potem pa v redu, sem že mislila, da smo spregledali kakšno obvestilo o povišanju penzij!
Ja Rosie, drugič kar na forumu vprašaj, tukaj vemo vse!
naor
31. okt 2012 14:41
naor, vidim,da si nepopravljiv optimist. Povišanje penzij, ha, ha.
Ja, najboljše, da si koledar prilepim na čelo. In to se zgodi meni, ki sem vedno imela v glavi vse datume, dneve, ure!
Težka je biti v penziji!
rosie
1. nov 2012 12:40
Ja ampak boljše v penziji, kot na borzi, ha, ha.Kljub temu, da bom v kratkem doma imam vedno kaj za početi.Kvačkam, šivam, ustvarjam......in poslušam taščo......
kvačkarica
2. nov 2012 9:28
No, midva sva pa rešila težavo z vodo - kot kaže, je šlo res za šušmarsko delo električarja, ki je priklapljal glavni kabel v omarico zunaj. Samo da poznava izvor in da je zadeva rešljiva.
Včeraj gospodinjila, posušila še žajbelj, pekla brezglutenski kruh v kruhomatu (ratal odlično, dodala bučno olje). Zvečer odšla na glinarjenje, a sem samo svetila zraven brez navdiha. Danes pa še ne vem, kaj bom popoldne počela, a ni za skrbet, da bom v brezdelju ...
rag_doll
11. nov 2012 9:25
počivamo, lenarimo, se smilimo sami sebi... :P
danes ne bom velko delala, ker je bilo po feštah premalo spanja , ampak juhca se že kuha !!
petardica
8. dec 2012 20:20
danes pa smo kidali sneg, lopate, metle, pa gass, prov dober dan je bil
petardica
9. dec 2012 9:28
Jaz sem pa danes zgodaj vstala (vsaj glede na to, da je nedelja), ob 7.30, zakurila v peči, si ocvrla 2 jajčki, skuhala čaj in kavo ter vse to použila. Zdaj se bomo počasi odpravili na sprehod, čeprav je presneto mraz (pri nas kaže -8), ampak vabi mogoče vam pokažem še kakšno slikico, ko pridemo nazaj. Da vam ne bo treba na mraz!
JJ
9. dec 2012 9:38
Jaz danes delam božične okraske iz prelic, predvsem angelčke in snežinke
yulchiMygrace
sporočila: 6506
9. dec 2012 9:59
Mygrace
9. dec 2012 10:08
Današnji dan si planiram nekako takole: po pripravljenem zajtrku (topli sendviči zame in mamo) bi bilo dobro iti na en sončen sprehod. Kosilo je že od včeraj 3/4 pripravljeno, samo še prilogo in kakšno sladico bom kasneje naredila. Zunaj pa se bomo verjetno spet fotografirali na snegu za fb;). Televizija me pa zadnje čase res ne privlači, verjetno, ker si že v službi preveč nakravžljam možgančke. Bolj mi odgovarja lenarjenje in občasno vaje joge (in pa kulinarika net:)
lp
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Zeljne krpice