Kaj danes delamo?

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

12. maj 2013 14:31

Brando,

sicer nisem najbolj za asfalt, ampak vseeno - to je vendar mariborska klasika! Iz mestnega parka na Piramido, zadaj okoli skozi Vinarje proti Kamnici, pa potem pod Kalvarijo do Racerhofa, na vrh Kalvarije (ali po potki ali po stopnicah, odvisno od navdiha, pa kdo je zraven), potem pa lepo  dol in k teti ob mestnem parku na kavico in en čvek.

Ja, krače so tudi eden lepših spominov na mladost.

Sonja

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15355

12. maj 2013 17:03

Danes druženje s sorodniki, kmalu bomo dobili novo dojenčico in ji bo prav prišlo  veliko stvari od sinčka....

Zatem pozno kosilo: goveja juha z rezanci, paniran piščanec, paniran sv.zrezek, pomfri, zeljna solata z zeleno, rukolo in čičeriko

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

12. maj 2013 18:32

Ninja24 je napisal/a:

. Ker sem ravno umetniško razpoložena sem potem marcipan zamenjala za glino in se 2 uri mučila z izdelavo kipca za sestrično (so v šoli pri umetnosti dobili za nalogo in je mene izbrala kot najbolj primerno kandidatko, da se ubadam s tem)....no ja sicer ni izpadlo čisto po planu, ampak za dvojko menda bo, če ne bom itak jaz kriva.



Ninja24



Sporočilo je spremenil(a) Ninja24 dne 11. 2013 14:23

 

A imajo v šoli "show and tell" v smislu: Predstavi umetnico/umetnika, ki ga osebno poznaš?

 

 

Vanja

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

12. maj 2013 20:07

Hvala vsem za "oceno", sem malo iz vaje, se zadnjih par let ukvarjem z modeliranjem "cukra" bolj kot z ostalim. @Vanja_v_ZDA: ne to imajo dijaki za nalogo, ampak je prosila,če bi ji pomagala oziroma naredila, ker sem menda bolj spretna.

Drugače smo se pa danes kljub ne ravno obetavnemu začetku z dežjem in burjo naužili bencinskih hlapov in hitrosti na Grobniku.....in čakamo naslednji vikend, kolena že srbijo . Po vrnitvi domov pa pregledovanje in urejanje današnjih fotk z Grobnika (malo vožnje malo škljocanja, samo da ni dolgčas), mi že kar gre tudi fotografija pravi moj, ki je bolj v tem.

Ninja24

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15355

17. maj 2013 15:48

Ker sem na preizkusnem delu imam časa za računalnik bore malo. Ko pridem domov kuham, včasih sem čisto brez idej, včasih kuham že zjutraj... Zaenkrat še nič ne vem kako in kaj....Od vseh kandidatov sem do sedaj najboljša.... Direktor je the best .... Joj ko bi vsaj ratalo...

Te dneve imam še zadne preglede z sinom in danes rekordno 3  ure pri psihologinji...  No,od pretresa možganov ima po novem dioptrijo in bo dobil stalna očala. Izvidov za eeg pa še nimam... Mu je pa morje precej pomagalo.

Zdaj tuhtam kaj naj skuham, sin bi kitajsko...za moža in hčerki pa sploh ne vem kdaj pridejo...Za prvo silo sem mu v bližnji trgovini kupila žemljo, sok in kinder maxi king, da bo počakal na kaj konkretnega. Potem pa v akcijo... Sladice še nisem spekla. Moram imeti čas...

Dobro ,da bo vikend malo več časa.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

18. maj 2013 18:09

Na tak lep vikend moram delat. Nimam kaj, če sem se odločila to naredit, moram speljat do konca. Danes sem sama doma, fant šel k svojim na vikend, da imam mir. Vmes malo pospravljam in perem (upam na še 3. rundo z bundo in eno prevleko, če bom imela še kje obesit) prej sem si skuhala in potem šla sladico pojest za hišo in uživala na maks. GLedala vmes sadike paradižnika, upam, da gredo prihodnji teden v zemljo. Jutri precej podobno,  s tem da sva oba doma. Ampak ker sem danes tako pridna, bom jutri lahko kaj več imela od nedelje

rag_doll

tburgar  

član od: 11.9.2009

sporočila: 435

19. maj 2013 21:13

Po celem tednu nabavljanja, peke peciv, torte...

smo včeraj uspešno pod streho spravili praznovanje v širši družbi, sladice so bile deležne samih pohval, kar me seveda veseli, ostala hrana pa tudi, meso smo tokrat naročili kar pečeno, sem pa pripravila pet različnih solat, od katerih je bila najbolj pohvaljena ješprenova s mini paradižniki, mocarelo in baziliko... skratka vse fajn

danes pa bolj na izi še malo pospravljanja posode, pladnjev...pa pranje in likanje, vmes sem celo malo na kolo skočila, pa je nedelja mimo, zdaj pa veselo v nov teden, naj bo čimveč !

tabu

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15355

21. maj 2013 8:43

Danes sem vstala pred 7 ker mi tako teče iz nosa, da komaj diham. Včeraj je zbolel sin in očitno se ta viroza hitro širi. Tako bova počivala in se crkljala.

Včeraj sem delala zadnji dan. Našel je nekoga z izkušnjami v tem poslu, zame pa obstaja možnost v jeseni, ko odpira večjo poslovalnico in bo potreboval še več kadra. Drugače pa me je zelo pohvalil. Je pa res da v tej branži nisem nikoli delala. 

 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

21. maj 2013 10:39

O, Trixi, ti šment. Držim pesti, da mogoče še pred jesenjo kaj najdeš oz. da se te bo ta res spomnil jeseni!  

 

Vem, po eni strani je lahko govoriti nam, ki imamo službe. Ampak sem vsak dan hvaležna zanjo, čeprav me včasih spravi v bes, ko vidim, kako se nekje špara, drugje pa meče ven z lopato in/ali da za ljudi s pravim priimkom skoraj ni omejitev. Če izhajam iz situacije pri nas (zdravstvo), lahko rečem, da se že kar lep čas pošteno zateguje in omejuje in občutek negotovosti je grozljiv, pa vendar verjetno precej manj kot pri privatnikih ali v gospodarstvu. Res ne vem, kam bo tole peljalo.

 

Da ne smetim preveč - danes še zadnje dejanje popoldanskega dela, malo se mi že , ker sem cele dneve samo na računalniku. AMpak bo že jutri bolje, če še danes malo zobe stisnem. Pa bo  :)). Potem v četrtek k mami na obisk, je na berglah po operaciji, mogoče mi uspe it po čemaž, na Gorenjskem ga je menda še dovolj. V petek pilates, komaj čakam, v soboto Ikea, vreme bo pravo.

 

rag_doll

Klarka  

član od: 8.9.2008

sporočila: 52

18. jun 2013 16:18

Ob takšni vročini, človek lahko razmišlja samo o in počitnicah...  Ker se pa ne "spodobi" samo sanjati, bom še malo pospravila, se učila in brala...

Klarka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti