3. maj 2013 14:47
bannanna, lepo enim mi takrat šele slabo začnemo z učenjem
blossom
3. maj 2013 14:47
bannanna, lepo enim mi takrat šele slabo začnemo z učenjem
blossom
6. maj 2013 13:26
Evo čisto morski, sveži, spočiti smo se vrnili iz Lošinja. Vreme nam je bilo naklonjeno. Naužili smo se svežega zdravilnega zraka, se veliko sprehajali, kopali v bazenu (morje je še mrzlo in je le za pogumne), nabrali divji česen. Sin, ki je končno ozdravel ,sploh ni hotel domov. (kdo pa ne bi užival na morju...)Tako neznansko mu je bilo všeč, da se nam že podijo po glavi misli na kak vikend ob morju, ki bo moral biti blizu, saj tak oddih ni poceni. Na misel mi je sicer padlo, da bi predlagala zdravnici Debeli rtič in okrevanje, kar bi bilo zanj idealno.
Danes torej likanje, urejanje papirjev, popoldne na sestanek z direktorjem, da se zmeniva glede podrobnosti poskusnega dela. Kaže kar dobro, je pa tako blizu, da grem lahko peš...
Vreme pa je za takšna opravila kar idealno. Danes spet kuham govejo juho na zalogo. Ko prideš takole iz dopusta je to prva želja nas vseh. Da ne govorim o domačih rezancih...Če grem jutri že delat, bom danes še skuhala za jutri. Eno omako za k širokim domačim rezancem.
Lepe slikice iz Velike planine. Ko bo topleje bomo tudi mi naredili kak izlet. V Kamniško Bistrico pa ponavadi hodimo poleti na ohladitev...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
6. maj 2013 14:08
Trixi je napisal/a: |
Evo čisto morski, sveži, spočiti smo se vrnili iz Lošinja. Vreme nam je bilo naklonjeno. Naužili smo se svežega zdravilnega zraka, se veliko sprehajali, kopali v bazenu (morje je še mrzlo in je le za pogumne), nabrali divji česen. Sin, ki je končno ozdravel ,sploh ni hotel domov. (kdo pa ne bi užival na morju...)Tako neznansko mu je bilo všeč, da se nam že podijo po glavi misli na kak vikend ob morju, ki bo moral biti blizu, saj tak oddih ni poceni. Na misel mi je sicer padlo, da bi predlagala zdravnici Debeli rtič in okrevanje, kar bi bilo zanj idealno. Danes torej likanje, urejanje papirjev, popoldne na sestanek z direktorjem, da se zmeniva glede podrobnosti poskusnega dela. Kaže kar dobro, je pa tako blizu, da grem lahko peš... Vreme pa je za takšna opravila kar idealno. Danes spet kuham govejo juho na zalogo. Ko prideš takole iz dopusta je to prva želja nas vseh. Da ne govorim o domačih rezancih...Če grem jutri že delat, bom danes še skuhala za jutri. Eno omako za k širokim domačim rezancem. Lepe slikice iz Velike planine. Ko bo topleje bomo tudi mi naredili kak izlet. V Kamniško Bistrico pa ponavadi hodimo poleti na ohladitev...
|
6. maj 2013 18:50
Evo, ravnokar s sestanka. Jutri začnem z poskusnim delom.... Kaže dobro....
6. maj 2013 19:16
Mi pa smo se vrnili iz Rabaca in danes se postavljamo na stare tire :) Bilo je čudovito, vreme odlično, nahodili smo se..., v glavnem pa smo se spočili...
testeninca
7. maj 2013 19:15
Za menoj prvi delovni dan, precej naporen, ker delam pri tujcu in kominicirava zgolj v tujem jeziku, s strankami pa ne...me je pohvalil...jutei pa naprej.... Bomi videli, menim pa da mi gre dobro....
9. maj 2013 13:49
Danes pa sva zaradi posebnega pregleda z sinom vstala ob 4 zjutraj. Vse sva uredila, zdaj pa sva oba precej zaspana... Tako bo danes kar pica, nimam prav posebne volje kuhat...pa še tako lepo vreme je. Danes sem prosta in moram izkoristit.
10. maj 2013 11:11
Me veseli, da eden za drugim dobivate službe. Počasi, ampak gre! Še JanisJoplin, če se ne motim. Držim pesti!
rag_doll
10. maj 2013 11:40
Ja... jaz še vedno iščem... Hvala, ker si se spomnila name, rag_doll
Danes nič posebnega, trening, pisanje prošenj, čakata me še kuhanje in pranje perila, popoldne pa si bom vzela čas za zanimivo knjigo. Če bo pa sonce, pa grem mogoče na sprehod.
JJ
10. maj 2013 21:22
Torej,jaz sem še na preizkušnji. Najbrž bo že v naslednjem tednu padla kakšna odločitev kako dalje. Jaz sem zelo zadovoljna. Želim si, da se bo vse dobro izteklo......
JJ, tudi tebi bo zasijala zvezdica.....včasih je potreben čas, trenutek, priložnost, pri meni je dolgo trajalo...Zdaj pa se veselim vikenda z mojimi.....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Gratinirani fuži s sirom in pršutom