19. feb 2013 17:27
Kvačkarica, super! Sem vesela zate.
pirnica
19. feb 2013 17:27
Kvačkarica, super! Sem vesela zate.
pirnica
19. feb 2013 17:47
Hvala, vsem skupaj, da se tako veselite z mano in mi privoščite zmago! Srčno upam,da ne bom edina, kateri se bodo končno izpolnile želje, pa naj bodo takšne ali drugačne.
kvačkarica
19. feb 2013 18:33
Čestitam, Kvačkarica, za službo! Kaj boš pa delala čez Muro???
Glede na to, kaka kriza je v šolskih normativih, se nas kar nekaj sodelavcev že ozira čez Dravo k zgornjim sosedom. Kljub moji univerzitetni diplomi znanke skelnarijo vsaj mojo plačo, pa še kaj zraven. Pa nobena še ni pojamrala o kakih nečloveških razmerah tipa Amazon.com.
Upam, da ne bo treba, no, ampak.... Pri zdajšnjem znižanju plač v šolstvu začneš razmišljati.
Whatever, Kvačkarica, vse dobro.
Pa da ne smetim: sina sem peljala v LJ na pregled, ki spet ni pokazal nič, samo izključila sva eno možnost.
Od doma ob 9, vrnila sva se ob 18, zdelana kot
marjja
19. feb 2013 22:32
jah marjja,saj diploma še ne pomeni,da si zagarantirano doživljensko v službi
takih je ohoho,samo do dela,kjer je varen,je težja pot
ultranova
20. feb 2013 4:53
Kvačkarica, tudi jaz se veselim tvoje službe, res je, da se vztrajanje splača, če ne prej, pa slej že nekaj rata. Tudi ostale, ki še čakate, boste dočakale.
Trixi, ti si pa zelo pridna gospodinja, tako da je že čas, da malo počiješ. Delo čaka in počaka.
naor
20. feb 2013 5:28
Naor, a te daje časovna razlika?
No, saj mene ne, pa sem vseeno že pokonci. Pečem kruh, kuham fižol, pa perilo sem obesila, zdajle kofetkam, pa malo surfam. Saj dan tako hitro mine.
Še za Trixi: Včasih nas poškodbe opozorijo, da preveč hitimo, da bi radi preveč postorili, bili preveč popolni. Dobro se je malo ustaviti, si prisluhniti, ali vsaj upočasniti svoj korak. Raje se pocrkljaj s tvojim najmlajšim, tudi z možem, delo bo počakalo. Vedno počaka, ali pa ga opravi kdo drug.
pirnica
Sporočilo je spremenil(a) pirnica dne 20. 2013 05:32
20. feb 2013 6:42
Ja, še vedno, pa bo danes že en teden, kar sem doma. Sem že mislila, da sem na konju, pa lej ga vraga, no bo že. Še hvala bogu, da obstaja kulinarika, mi je precej laže biti budna.
naor
20. feb 2013 6:44
Pirnica, ti si pa tudi pridna, da je kaj, jaz pa mirujem, da drugih ne zbudim. Čeprav bi lahko kaj zamesila, pa nisem.
naor
20. feb 2013 7:36
A bi le jaz poskusila danes kaj zamesiti, ko sem na dopustu, Naor, kaj meniš. Želodček pravi JAAAA, možgani (in kile) pravijo NEEEE!!!
marjja
20. feb 2013 8:03
Dobor jutro
Ja, ultranova, prav imaš. Tudi ni garancija, da službo sploh dobiš. Oziroma jo mogoče zaradi diplome dobiš še težje
No, ne bom že za zajtrk jamrala zdajle bom pojedla eno pomarančo, potem pa v trgovino in na fitnes
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Široki rezanci la collezione na bolonjski način