23. jan 2013 10:13
Trixi je napisal/a: |
Rag_doll, moj mož ima tudi težave z dermatitisom in nobeno mazilo ne pomaga. Za zdaj je edina rešitev, da pri delu uporablja rokavice iz nitrila in stanje je bistveno boljše. Tudi pri pomivanju posode.... Če potrebuješ nasvet, kjer se kupijo ti pošljem zs. Kjer je volja, tam je pot. Trixi |
Trixi, hvala za prijazen nasvet, a od rokavic bežim stran, ker se mi pod njimi vlažijo roke in to povzroča še slabše stanje (nazadnje sem na ta način dosegla le to, da se mi je bakterija, ki je sicer pogosto prisotna na rokah in ne povzroča težav, razrasla po obeh dlaneh in prstih). Meni pomaga krema Advantan, a je žal kortikosteroid, vendar drugače ne gre. Uporabljam minimalno, kot le lahko. Dobi se na recept. Pa pogostejše mazanje rok s kremo z ureo ali omega maščobami, meni ustreza Eucerin, ki je sicer namenjena negi obraza :)
(Se opravičavam, da smetim po tej temi, a morda pride še komu prav.)
Pa da še odgovorim: včeraj sem si zjutraj zapečatila dan, ko sem zaspala in prišla v službo dve uri (!) kasneje. Zvečer sem šla s sestro gledat Ano Karenino (mešani občutki, sem se pa spet spomnila, da mi gre Ana na živce:)).
Danes popoldne načrti spremenjeni - moram podaljšat registracijo. Skoraj pozabila K sreči zavarovanje že urejeno, tako da upam, da bova hitro konec in da ostane še kaj časa, da naredim ribano kašo. Pa zgodaj spat, da ne bom spet zaspala :)
rag_doll
Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 23. 2013 10:15
Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 23. 2013 11:59