10. okt 2012 22:12
Preživela sem dva zelo lepa dneva... Včeraj sva s hčerko premeščale rože in trajnice. Zlomila sem štil od ene lopate, vile so počile pod mojimi rokami. Bemtiduš, še dobro, da tega ne opravljam velikokrat, bi bili ob orodje
Prevažala sem mulčke - iz šole, vozila na treninge. Ko sem rekla, da bom pri njih prespala, kmalu se bi skregali pri komu v sobi bom spala .
Danes naju je dež zmotil v nadaljevnju dela v "cvetličnjaku", nič hudega, zato sva se naklepetale do nezavesti. Potem spet prevoz... - "Babi, a boš ti prišla po mene? Konec pouka imam ob 12." "Jaz ob 13." "Jaz pa ob 13.30." Deklica se takoj pohvalila, da je dobila petko pri gospodinjstvu, potem je stekel pogovor, kaj kdo najraje je... bilo je vsega: močnik, palačinke, rižota, ričet, pasulj, zrezki v omaki... Tako, da sem jim obljubila, da bom jutri skuhala velik lonec ričeta ter jim po "hitri pošti" poslala .
In na koncu druženja sem drugi družinici predlagala, če lahko "ukradem" borčka , da se malo pocrkljava... Seveda lahko, sta rekla. In tako sva se z odpeljala domov v deževno Ljubljano, kjer je naju nestrpno čakal dedi. Kako je lepo slišati malčka, ko po hodniku zavpije "Didiiii".
Pozdavček!