5. apr 2013 7:23
kriznana je napisal/a: |
Jaz pa sem si danes privoščila dooolgi spanec. Kar ni ravno v moji navadi. Kaj češ po neprespani prejšni noči, ter včerajšni vročini je to kar pasalo. Do sedaj sem že pospravila. Pregledala vse zaposlitvene portale napisala ter odposlala dve prošnji. Ja, JJ tako je včasih te vzamejo na poskušnjo pol pa nič. Tudi sama iščem od čiščenja naprej vse. Mi je bilo smešno, ko sem dobila odgovor iz enega čistilnega servisa, da me ne morejo zaposliti zaradi previsoke izobrazbe. Halo, od kdaj je ekonomski tehnik previsoka izobrazba. Ja kaj češ tak je. Ampak ni hudič, da se ne bi nekaj našlo. Enkrat, upam pa da v bližnji prihodnosti. Ker tudi meni ta stvar že pošteno načenja samozavest in mogoče je to tudi vzrok tolikih neprespanih noči.
|
Ja, verjetno nespečnost izhaja iz tega, ker sem tudi sama opazila, da veliko slabše spim, ko nimam službe. Skrbi pač.
Danes grem na vsezgodaj (kakor za koga, ob 8.15) k šivilji, da se dokončno dogovoriva glede obleke (seveda sem si jaz malo premislila v enem mesecu), da me še enkrat zmeri (da vidim učinke fitnesa), nato pa na fitnes. Ob 12ih imam delavnice... joooj, kako koristno je to, popoldne pa danes nič posebnega... Zvečer bom šla pa malo v gledališče Jutri pa ves dan obiski pri njegovih sorodnikih in predajanje poročnih vabil...
JJ