9. okt 2008 15:24
Vandelina jr. malo se strinjam s tabo. Vsak dan se na trgu pojavi kak nov proizvod, brez katerega od danes naprej življenje ni več možno. Ampak sem ter tja je kakšen uporaben. Tudi sama imam doma marsikaj za nabiranje prahu, zato sem se navadila reči fizično preizkusit, če se le da. Če nisem prepričana da je to to, ne kupim. Joj če se spomnim koliko sem dala za Vacsy...
Sama vem, da mi je kar malo odveč stalno preverjanje in mešanje krompirja v ponvi, medtem ko se peče, jaz pa sem takrat strašno okupirana z drugimi rečmi. Zato se mi zdi fajn ideja, da bi ena rokica kar sama poskrbela za to, da se krompir ne bo zažgal. Po moje se lahko v čudežnem loncu peče tudi na koščke ali kolobarje narezan krompir. Friteze nimam, saj mi je prelivanje tistega olja odveč, pa tudi ocvrtega ne bi jedli dva dni zapored (smo bolj majhna družina, jaz pa malce bolj skopuška in po cvrenju 1 kg krompirčka bi mi bilo škoda zavreči olje). Pa ne mislit da bi zdaj v nedogled segrevala olje, prosim.
ps:
A si mislila h kozmetičarki ker bom vsa mozoljasta od mastnega krompirčka iz friteze? Če vložimo denar v materialne dobrine, jih bomo še dolgo gledali po policah in tedensko brisali prah z njih... Predstava, ki ti ostane v spominu dlje časa, mora biti hudičevo dobra.
alibaba