9. okt 2008 7:21
Joj , vseem hvala za informacije .Mali je zdaj že velik .!5 let 1 letnik gimnazije , 184 cm in noga 44.Mislim da ne bo več rasel v noge , ker mu je, upam lansko leto noga dokončno zrasla. Naveličala sem se kupovanja skejterskih superg, ker jih na skejtu v enem mesecu razpara na prafaktorje. So ravno tako drage , ker jih kupujem kakšne znižane modele v Obsesionu. Ne moreš celo leto nositi samo superg. Pozimi te zebe, poleti goriš..Ga nisem mogla prepričati. Upam da se je spametoval. Zdaj je čas da to izkoristim. V Army shopu na netu sem ža gledala.Je sodelovec naročil vojaške škornje po internetni trgovini za njegov hobi Airsoft, a ga ignorirajo že 14 dni.Nimajo nobene telefonske številke za osebni kontakt. Sem malo skeptična, kako je tudi s številko..Mogoče je bolje da jih v kakšni trgovini poskusiš in kupiš. Tudi ne vem točne številke , če nosi samo superge. Drugače ni mahnjen na firme če seveda izuzamem superge. Je pa gledal v transportu Martinske in so se mu zdele ravno tako drage. Tako da se strinja, da malo pogledamo naokoli .Izredno so mu všeč tele http://www.army-shop.si/index.php?productID=1 Meni se zdijo bolj ženski.Take sem nosila jaz pred nekaj leti, beri pred malo več leti.Kaj menite? Ali je kdo že naročil kaj v Army shopu, ali v zgornjih trgovinah (pripeti linki).Kako je s poštnino.? V vsakem primeru se mu jih splača kupiti, ker itak nosi samo eno in isto obutev, dokler v resnici ne razpade.Mu jih potegnem iz nog in vržem v smeti. Zdaj se saj sikirala ne bom, da ga zebe ker ima luknje v podplatih. barbyslo