9. okt 2008 1:25
A ni grozno to, da so mulci tako mahnjeni na te znamke. Pri nas je tudi Converse original čislan bolj kot nevem kaj. Pa "skejtarke" bi morale biti Vans...
Ja, res je, "znamke" stanejo povsod podobno." Martenske" so bile tudi v mojih časih (bolj mladih) v Italiji 200.000 lir, pri nas pa 20.000 tolarjev.
Enako je z AllStar-kami (cene primerljive pri nas in v Italiji, s tem, da smo imeli v Italiji večjo srečo z razprodajami).
Tudi Teva sandali se po ceni ne razlikujejo bistveno med državami okoli nas, še cokli Crocs so povsod enako (pre)dragi. Ampak jaz sem že prerasla puberteto in sem si ravno včeraj en cinober rdeč par ponaredkov za 8 € kupila.
Sina sem morala pa na njegovo sramoto v javnosti prepričevat, da mu Vans "skejtark" za 80 € ne morem(in tudi nočem) kupit in je na koncu ugotovil da en "ponaredek" za manj kot 30€ izgleda čisto enako kot opevani originali. Ker o kvaliteti in trajnosti materialov za mulca, ki mu noga zraste vsake par mesecev eno številko, niti ne mislim debatirat.
Moja mulka je pa v vojaški trgovini v stari Gorici skoraj ostala, jo privlačijo tiste znošene vojaške tankerce, pa srajce, torbe, in ostala "roba iz druge roke"
(ampak "olstarke" si je pa "morala" seveda taprave kupiti poleti).
Imajo tudi dosti novih stvari.
Bulerjev je dosti, cene do 100€.
Tako, da, če ni nujno, da je DrMartens, poglejta še v kakšni trgovini tega tipa.
mamaF - Mojca
Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 09. okt 2008 01:35:51