Logarska dolina

julijasi  

član od: 20.7.2006

sporočila: 130

tema odprta - 8. okt 2008 13:16 | ogledi: 3.444 | odgovori: 4

spet eno nekulinarično vprasanje. ali mi lahko kdo priporoci cenovno ugodno prenocisce v logarski dolini - npr. kak hotel, penzion, mogoce kmecki turizem...? na netu je polno reklam ampak priporocilo iz prve roke je najboljse.

najlepsa hvala.

anja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

8. okt 2008 13:44

Plesnik. Čisto zraven tiste fotogenične lipe, kjer so snemali reklamo za Slovenija, moja dežela.... Vendelina jr.

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

8. okt 2008 15:04

Zagotovo je najlepši in najdražji Plesnik. Pa tudi najboljši,vsaj po mojih izkušnjah. Drugače pa v TIC,u dobiš še kakšno informacijo več. Mislim,pa da je nekaj turističnih kmetij tudi ob panoramski cesti,.... anaeva

Felicita  

član od: 2.2.2008

sporočila: 12

8. okt 2008 19:18

Hotel Plesnik je približno dva do trikrat dražji kot turistične kmetije, glede ponudbe (hrana, prenočišče, razgled...) pa boš bolj kvalitetne stvari dobila na kmečkem turizmu. Priporočam ti kmetijo Žibovt. Imajo zelo lep razgled, dobro in kvalitetno hrano (vse pridelajo sami, za razliko od hotela) in dokaj mirno živino :). Drugače je še veliko drugih turističnih kmetij: Perk, Rogar, Strevc, Plesnik, Lenar, Bevšek, Ambrož - Gregorc... Tista fotogenična lipa pa žal ne stoji zraven hotela Plesnik, pač pa zraven Doma duhovnih vaj, nekoč bolj znanega kot Hotel sester Logar, sicer pa se ji reče Logarjeva lipa, ker stoji na posesti kmetije Logar (nedaleč stran stoji tudi domačija). Upam, da ti bo tole kaj v pomoč. Felicita Felicita

lonalina  

član od: 9.11.2006

sporočila: 65

8. okt 2008 20:12

Ni čisto v Logarski dolini, ampak malo pred Logarsko dolino. Poleti smo imeli pri njih piknik in mi je bilo zelo všeč. http://www.prodnik.com/index.php. lp lonalina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti