Živio!
prosim pomagajte mi. zelo rada bi nasla mapno kopijo parcele ki jo zelim kupiti .slisala sem da obstaja stran kjer najdes parcelo in vse mejase prosim vas ce kdo ve kaj o tej strani da mi pomaga .HVALA
julika
Živio!
prosim pomagajte mi. zelo rada bi nasla mapno kopijo parcele ki jo zelim kupiti .slisala sem da obstaja stran kjer najdes parcelo in vse mejase prosim vas ce kdo ve kaj o tej strani da mi pomaga .HVALA
julika
6. okt 2008 10:41
Prilagam link: http://prostor.gov.si/ pogledaš pod Javni vpogled v podatke o nepremičninah in vtipkaš katastrsko občino in parcelno številko. Izpiše se ti velikost parcele in lastnik.
6. okt 2008 10:58
hvala lepa zelo si mi pomagala ,rada bi pa vedela ce se kje izpisejo tudi imena mejasev sem sitna ne ,ma zanima me kdo mi bo sosed julika
6. okt 2008 11:23
Julika, čisto vse pameti se pa na kuharskem on-line ne da dobiti. Poleg tega, kdo je lastnik sosednjih parcel, moraš o parceli imeti še: - zemljiškoknjižni izpisek vseh parcel in vse liste izpiska, da ne bi bila potem silno presenečena nad tem, kaj bo v C listu pisalo. Pa, če dobro premislim, tudi v B listu zna marsikaj zanimivega pisati. - lokacijsko informacijo o parcelah - informacijo o eventuelnih predkupnih pravicah na parceli (pred nakupom je treba pogledati, če ima za parcelo kdo predkupno pravico - to pogleda notar, ki ima dostop do teh vpogledov) Skratka, pot pod noge na občinski urad za urbanizem, da ti izdajo LI, pa do notarja stopi. Ni razloga, da bi človek šparal in kaj preskakoval pri takh postopkih. Razen, če nočeš čez nekaj let biti gostja v nedeljskih prispevkih Marjana Jermana, kjer se sosedje kregajo za 20 cm zemlje..... Vendelina jr.
6. okt 2008 11:26
Na isti strani samo vtipkaj še vse številke ostalih parcel, ki tvojo obkrožajo in se ti bodo izpisali lastniki sosednjih parcel.
6. okt 2008 11:54
Majolčica ! najlepša ti hvala za prijaznost ,sem vse našla kar sem iskala .zelo si prijazna. Vendelinajr. Pamet hvala Bogu imam kar dobro . Našla sem vse .Pa vseeno hvala julika
6. okt 2008 12:12
Pomembno: podatki, ki so vpisani v zemljiško knjigo, so JAVNI podatki. Lahko jih vpogleda vsak. Včasih se komu zdi neverjetno, da sme pogledat podatke o tuji lastnini. Tudi ZK izpis se lahko naroči proti plačilu. Pri nas so na ZK jako neprijazne osebe, pa ne vem, če samo tu zahtevajo interes. Želja po nakupu je zadosten interes.
Zato pogum vsem, ki iščeje te podatke.
F r i n a
6. okt 2008 13:23
Zakaj meni piše, ko grem na link ki ga je dala majolčica-prišlo je do splošne napake.?Sej nočem nič kupiti samo sem hotla pogledati našo parcelo. golubić
6. okt 2008 13:53
Cela kulinarika je začela klikat za svoje parcele?! :) Meni dela normalno!
14. jan 2009 19:12
sicer zelo zamujam, ampak a kdo ve če obstaja tud stran kjer bi se dalo parcelo videt in sprintat? hvala za pomoč barbara78
14. jan 2009 19:21
Mi smo ravno danes iskali eno parcelo, pa je stran v prenvi.
Drugače pa je to na strani Geodetske Uprave.
Poskusi.
Lp
MMKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Moj domači kruh