1. jan 2009 13:11
Vsi ste zelo pridni, bolj kot jaz, moram priznat, ampak zdej bomo pa mal nehali, ne, drugač .... buča
1. jan 2009 13:11
Vsi ste zelo pridni, bolj kot jaz, moram priznat, ampak zdej bomo pa mal nehali, ne, drugač .... buča
1. jan 2009 21:27
Patrička, le kako vam rata rogličke narediti tako lepe.Ali obstaja kakšen poseben postopek.?
mizarka
1. jan 2009 22:44
Hvala katka lopatka. Mizarka, za praznike se ponavadi bolj potrudim, sam se mi ne zdijo ekstra lepi - sem že lepše videla . Lp patrička
1. jan 2009 22:50
Smo res vse pekle te čokoladne huzarske krapke a ne :) če pa kr zginjajo.... nitta
1. jan 2009 23:35
Čokoladni huzarski krapki so zakon )). patričkakozamurnik
sporočila: 2311
2. jan 2009 6:45
Res ste pridne,bravo in pohvala prav vsem! Etka, tudi tvoji izdelki so zelo lepi,delujejo tako naravno in prijetno,mmm! Kaj pa je z Matildo, jaz odpiram vsak dan to stran, da bi kaj videla... kozamurnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 02. jan 2009 06:52:29
2. jan 2009 7:40
Evo prazniki so mimo, pa bi lahko blo počasi dovolj s to peko. No ma kaj , ko mam prav čez par dni roj. dan in bom lahko še kaj spekla. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
2. jan 2009 11:20
Kozamurnik, tudi jaz, tudi jaz... Aja, tu je ena, ki huzarskih krapkov ne dela. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
2. jan 2009 11:41
Meni je prišlo počasi čez rob. Lani sem napekla toliko drobnega peciva(ohcet, 50 letnica, Božično obdarovanje, silvestrovanje, kar tako ), da si naj zdaj kaj drugega izmislijo ali bom letos jaz hodila na pokušino ...
kobra 1
2. jan 2009 12:18
kozamurnik je napisal/a: |
Etka, tudi tvoji izdelki so zelo lepi,delujejo tako naravno in prijetno,mmm! kozamurnik |
Hvala, hvala Sem že mislila, da mojih ne bo čisto nihče pohvalil
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Jagodni semifreddo