2. dec 2008 11:43
Mamamia! Mene pa zanima recept za nugatove rogljičke? Ali se ga da dobiti? Lejčy
2. dec 2008 11:43
Mamamia! Mene pa zanima recept za nugatove rogljičke? Ali se ga da dobiti? Lejčy
2. dec 2008 11:54
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5882
To je recept, sicer tu je za kolačke, ker jih raje delam kot rogljiče, ampak masa je enaka. PAč oblikuješ "kifle".
Mamamia
mamamia
2. dec 2008 14:06
Mamamia - mene pa zanimajo vinski piškoti, je recept na kul. (sem našla samo palčke)? gordana
2. dec 2008 14:11
gordana je napisal/a: |
Mamamia - mene pa zanimajo vinski piškoti, je recept na kul. (sem našla samo palčke)? gordana |
ne, na kul slo ga nisem videla.
Se naredi piškotno testo z dodatkom belega vina, v testu so le rumenjaki. Beljaki se pa stepejo in maso potem naložš na piškote, izrezane v obliki rožice, ter potreseš z mešanico mandljev in cimeta, potem se vse skupaj speče.
Če imaš dr. Oetkerjevo knjižico Drobno pecivo (leta nazaj je pri Svetu knjige izšla serija majhnih knjižic z različnimi nalsovi _ Meso, Zelenjava, Drobno pecivo, Torte, česen, Krompir...), recept je v njej. Lahko ga pa prepišem in prilepim sem na forum.
Mamamia
mamamia
2. dec 2008 14:51
Ej ženske, a boste kaj poslikale te vaše peharje (na krožnik ne bo šlo toliko različnih vrst dobrot...) alibaba
2. dec 2008 15:25
Mamamia a lahko še jaz pošljem naslov?
jade
2. dec 2008 15:32
Rabim enostaven recept, kjer bi lahko porabila čimveč rumenjakov. Kakšna ideja? *sandy*
2. dec 2008 15:41
Jaz pa danes za probo naredim ovsene piškote...... in z njimi odpiram sezono božične peke hihi
MissLady
2. dec 2008 16:01
Mamamia, če bodo težave spraviti v promet pridem na pomoč
2. dec 2008 16:03
jade je napisal/a: |
Mamamia a lahko še jaz pošljem naslov? jade |
Jade, ti jih kar prinesem.
Carmen, veš da lahko prideš, tudui pečt pomagat...
Poslikam, ko kaj naredim, začnem ta konec tedna, mogoče kaj že danes,s em hitro v službi opravila.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Miklavževi parkeljni