10. nov 2008 23:25
Dixi hvala za pomoč.Ti medenjaki s polnozrnato moko so že na seznamu za božično peko. kalcicl
10. nov 2008 23:25
Dixi hvala za pomoč.Ti medenjaki s polnozrnato moko so že na seznamu za božično peko. kalcicl
11. nov 2008 9:19
zanima me a se vam pri raznik cimetovih zvezdica, medenjakih in ostalih piškoti, ki jih polijete z mešanico beljaka,sladkorja limone... pa tudi s čokolado - piškoti, ki jih spravite nič ne sprimejo med sabo? zima13
11. nov 2008 9:24
Nimam tega problema, da bi se mi zlepile skupaj, navadno počakam včasih tudi čez noč, da se posušijo. Čokolado, pa sem si že lani, pa tudi letos jo imam, kupila profi verzijo, ko končujem zadnje piškote ene runde, so ta prvi navadno že strjeni.
11. nov 2008 9:43
zima13 je napisal/a: |
zanima me a se vam pri raznik cimetovih zvezdica, medenjakih in ostalih piškoti, ki jih polijete z mešanico beljaka,sladkorja limone... pa tudi s čokolado - piškoti, ki jih spravite nič ne sprimejo med sabo? zima13 |
mamamia
Ne, nikoli se mi ne sprimejo, pa jih zlagam v plasteh, sicer s papirjem vmes. Beljakova glazura se mi vedno zelo lepo posuši, res pa je, da kolačke vedno pustim čez noč, da se posušijo na zraku, in šele naslednji dan zlagam v škatle.
Mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 11. nov 2008 09:44:53
11. nov 2008 9:45
V eni temi je ena spraševala o valjarju z distančniki iz gume. Žal jih v Sparu v Celovcu prejšni teden še niso imeli.
24. nov 2008 7:44
peka se začenja - vadimo, hihi - kužki in linška torta katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
24. nov 2008 14:04
Mogoče sem spregledala odgovor, bom kar še enkrat vprašala - ali je po vaših izkušnjah bistvena razlika, če pecivo hraniš v pločevinasti ali plastični posodi? Hvala za odgovor pujsek
24. nov 2008 14:18
<marquee> ne vem, jazimam samo pločevinaste škatle s kičastimi okraski, mi to nekako paše k praznikom, tašča pa pravi, da se tudi v plastičnih lepo obnese. Bi ji kar pritrdila, vsi njeni keksi so dobri. Mamamia
mamamia
24. nov 2008 14:33
mamamia je napisal/a: |
...vsi njeni keksi so dobri. Mamamia |
24. nov 2008 15:14
ja, veš da ... midve delava vsaka svoje in potem menjava. Kot otroci kakšne sličice ...Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Hrustljav rogljiček s sladoledom