Lepo pozdravljene/i, imam prošnjo- v mesecu oktobru se naše podjetje odpravlja na izlet z avtobusom na Kras. Čaka nas okoli 3 ure vožnje, zato bi lepo prosila, če ime kdo kakšen predlog za kakšno igrico na avtobusu.
Lp
tejka77
Lepo pozdravljene/i, imam prošnjo- v mesecu oktobru se naše podjetje odpravlja na izlet z avtobusom na Kras. Čaka nas okoli 3 ure vožnje, zato bi lepo prosila, če ime kdo kakšen predlog za kakšno igrico na avtobusu.
Lp
tejka77
5. okt 2008 11:51
Karaoke, šale. Jejža
5. okt 2008 13:03
Uganke (prej se je treba dobro pripraviti, da je res zanimivo) s simboličnimi nagradami. Osebno pa imam med vožnjo rajši mir, da lahko klepetam s kolegicami. tulka
5. okt 2008 15:20
Kolikor imam jaz izkušnje s takimi izleti so se večinoma "igrali", kroženje steklenice po avtobusu s kakšno žgano pijačo.
5. okt 2008 16:54
Jade LP! fakin712
5. okt 2008 19:00
Hja tud jaz grem v prhajajočem tednu na sindikalni izlet.Bomo odrajžali v Benetke.Vsi,ki so že večkrat bli pravjo,da so se fletno imeli.Upam,da nam bo vsem vreme služilo.Tejka77 mej se kar se da fajn. chappy
5. okt 2008 20:58
Hvala, Chappy vem, da se boste imeli fino, upam oz. skoraj vem, da se bomo imeli mi tudi , glede kroženja borovničk pa ni dvoma- itak..:)) Hvala vsem za odgovore- bom malo poguglala za ugankami, za šale pa petje bomo pa poskrbeli sami.... Lp tejka77
10. okt 2008 16:30
Naš izlet je bil super.No zjutraj smo pili jegermajstra,zvečer pa zaključili z viskijem.So pa Benetke drage ko sam hudič.Dobro,da naše kuharce poskbijo za hrano in pijačo in smo do večerje večinoma preskrbljeni.Kava pa stane po besedah tistih,ki so jo pile minimalno pet evrov,pizza+ posteržba pa okoli 11 pa to ne na trgu svetega Marka ampak ob obali na trgu pa je vse enkrat dražje. chappy
10. okt 2008 16:44
Na našem izletu je ponavadi razvedrilo to da se dva ful napijeta in počneta pizd...dokler je v mejah normale je vredu,ko pa se prevesi v večer pa zna postati že napeto...letos sem se mu odpovedala,pa je bil Beograd-nisem nič pozabila tam doliiii......... petardica
11. okt 2008 22:31
predlagam, da si sprintaš nekaj strani vicev, pa najdeš nekoga, ki jih zna še dobro povedat oz. prebrat, pa malo dobre glasbe, primerne za prisotne, pa bo pot hitro minila, pa seveda, kroženje tekočega,
mirtaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda