6. okt 2008 15:48
Hm.. Jz velikrat sanjam.. Sam se zjutri vedno ne spomnim svojih sanj. Pravijo da če zjutraj pogledaš takoj ko se zbudiš čez okno se ne boš spomnil svojih sanj, osebno nekak verjamem v to. Drugače pa imam sama kar žive sanje.. Danes ponoči sem namreč tudi sanjala to kar se je danes zgodilo.. Žal..
Enih sanj se danes spomnim še do potankosti, ko sem ponoči na hitro vstala in gledala kot sova, bila prešvicana kot gnoj.. no nima veze, kakšna sem bila, samo ko sem povedala o teh sanjah eni osebi, ki se poznamo bolj bežno, mi je ona povedala vse kar je res o meni.. Samo da sanjaš ti nasprotje od sebe, če sanjaš sebe.. Takrat sem recimo sanjala da sem se zaklepala v temačne in ozke dolge sobe in skoraj sama sem bila v hiši.. Kar pomeni, da sem klavstrofobična, bojim se teme in ne maram biti sama.. Kar je res :
Poleg takšnih sanj pa velikokrat sanjam tudi dogodke (velikokrat kakšne naravne nesreče), ki se potem zares zgodijo.
Hm pa še enkrat ko sva bila s fantom na morju, sem mu 2 uri prej napovedala potres.. Ne vem kaj mi je bilo, ampak sm rekla, nočm ti rečt ampak ti bom potres.. sam to besedo.. Ko sva zvečer prišla v apartma me je gledu tko čukast češ kaj je pa s tabo, ker je bil takrat ravno potres na hrvaškem..
No mal sm se razpisala pa se boljše počutim :), Zdej pa vseen ali verjamete ali ne..
Lp
_tmickena_