Koledar ovulacije

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

8. okt 2008 9:51

To imam na osnovni strani(sin ne jaz),tak da ne vem od kot so "prišli"... petardica

petardica  

8. okt 2008 9:55

Jaca pa tudi mam,ena ohlajena ena pa čist taprave temerature,sicer so sedajle nekje zunaj na hladnem,zvečer se pa ogrejejo... petardica

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

8. okt 2008 19:44

pr nas bomo danes pekli,če ne bodo predolgo nosili sestavine domov.Tako kot se držim receptov se držimo dnevov za peko,pon ,sreda in petek,kot uradne ure! Vikendi so pa za spočiti in ostale prijetna opravila ,aja pa vsako prvo soboto je tud "občina" odprta,saj veste -ne morem se poslužiti izgovora da me boli glava jampina

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

8. okt 2008 21:06

jampina je napisal/a:
pr nas bomo danes pekli,če ne bodo predolgo nosili sestavine domov.Tako kot se držim receptov se držimo dnevov za peko,pon ,sreda in petek,kot uradne ure! Vikendi so pa za spočiti in ostale prijetna opravila ,aja pa vsako prvo soboto je tud "občina" odprta,saj veste -ne morem se poslužiti izgovora da me boli glava jampina

Pa ti to resno, mislim ob določenih dnevih? Pa potem odkljukaš, če je opravljeno? Pa saj vem, da se hecaš.

Jaz še peciva ne spečem po receptu, po katerem  začnem, ker grem malo po svoje, kaj šele, da bi si dneve za kaj drugega določala...

Ga pa ni čez petelinji zajtrk, verjemi, ne glede na dan v tednu. In kot ni dneva brez večera, ni dobrega dneva brez pravega zajtrka....Na petek in svetek se po jutru dan pozna.

Mamamia

mamamia

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

8. okt 2008 21:14

No, ko je že govora o jajcih pa to. Kaj pa to pomeni, če so v različnih razredih, L pa M pa to? Kaj to pomeni? Jelenckova

jampina  

član od: 5.12.2007

sporočila: 229

8. okt 2008 21:33

L:lepa luštna,lepljiva,je pa tud kratica za velikost....... M:majhna,moderna,migajoča.......Uporabi domišljijo,pa čeprav so samo jajca!!!!!!!!! jampina

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

8. okt 2008 22:47

Kaj pa tisti reveži, ki so na jajca alergični? Kaj pa oni?!!! tulka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

8. okt 2008 22:54

vzamejo nadomestek jajc - lahko čokoladne ali kokosove kroglice.

LP

cervus

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

8. okt 2008 22:59

petardica je napisal/a:
ZGODNJE KIKIRIKANJE "Zakaj petelin tako zgodaj kikirika?" "Ker kasneje, ko se zbudijo kokoši, ne pride do besede petardica
Tale vic je pa celo pri Nodiju (risanki). Le kako vem, hm ... Atina

petardica  

9. okt 2008 7:33

Štajerski in Ljubljanski V sosednih hišah sta stanovala Štajerc in Ljubljančan. Štajerc je imel kokoš, ki je na dvorišču vsako jutro znesla jajce, ki jo je Štajerc pobral in si pripravil zajtrk. Neko jutro pa je kokoš znesla jajce na dvorišču Ljubljančana. Ko je Štajerc krenil ponjo, jo je pobral Ljubljančan. Štajerc: "Daj mi jajco!" Ljubljančan: "Kako, saj je moja, kokoš jo je znesla na mojem dvorišču." "Ampak, kura je pa moja!" "Dvoriše pa mojo!" "Vidim, da tak nema prišla nikam ..... Pri nas na Štajerskem rešimo takšne primere na zelo enostavn način ." "Kako?" reče Ljubljančan. "Najprej bom jaz tebe brcno v jajca pa štopal, kejko cajta boš nuco, ka se pobereš, potle boš ti mene in štopo. Keri se bo prej pobral, od tistiga je jajčka!" "Velja!" Gre Štajerc po najtežje delovne šuhe s kovinsko kapico, vzeme zalet in v stili Oliverja Bierhoffa brcne Ljubljančana v moda, z vso močjo. Ljubljančan pade in se v agoniji zvija 32 minut in 18 sekund. Nato se Ljubljančan opremi, vzame zalet, nakar mu Štajerc pravi: "Eh, naj ti bo, obdrži jajco, bom pa danes marmelado na kruhu jedu!" petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti