7. okt 2008 19:48
Vse kaže, da bo vse skup pregorelo mamamia. Ja jajca delajo svoje, pa naj bodo iz talne al pa iz proste reje. LP! fakin712
7. okt 2008 19:48
Vse kaže, da bo vse skup pregorelo mamamia. Ja jajca delajo svoje, pa naj bodo iz talne al pa iz proste reje. LP! fakin712
7. okt 2008 19:51
Kakršnakoli, pazite, da se ob tej debati ne zažgejo! Moycaa
7. okt 2008 19:52
LP! fakin712
7. okt 2008 19:53
Pa še en vic o kurah, ko smo že pri jajcih:
Kura teče po dvorišču, za njo petelin, ki bi jo rad naskočil. Kura bi, a ne ve, kako, da bo vse prav. Razmišlja namreč: Če ga počakam, bom izpadla ku*ba, če zbežim, ne bo seksa. Najbolje, da se "slučajno" spotaknem...
Mamamia
mamamia
In smeškoti mi še vedno ne delajo??? A je to kazen ali kaj? Pa nisem nič stepala danes, vsaj zelo ne....
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 07. okt 2008 19:54:08
7. okt 2008 20:31
madonca ,o jajcih je pa stekla debata! rada bi pa videla tistega od Davison ,ko je v sobo prilomastila s klofarjem (priprava za stepanje tepihov - NE jajc) ,verjetno si je mislil da je kekšno ušpicil???? Upam samo da je klofar dočasno odložila in se poslužila stepanje na roko ,vsaj za začetek jampina
7. okt 2008 20:41
ups ,se opravičujem Davidsonu,ker sem jo "obdolžila" surovih stvari.Vsa stvar je namenjena Ognjiču in njeni prestrašeni polovici jampina
7. okt 2008 21:01
mamamia, moj lap-top je tudi pregorel, ker mi smeškoti že dolgo ne delajo...pa moram uvožene uporabljati ...
Nena-morje
7. okt 2008 21:09
a ste slučajno vse snoč "pekle" pa se vam je beljak razlil ,eni po računalniku eni po lap.topu ,pa dajte bolj od daleč "recepte"prebirat jampina
8. okt 2008 8:26
Kaj pa danes??Se je biskvit že spekel?Noč je bila dolga.... petardicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Poletni svaljki z dimljenim lososom