1. apr 2013 19:54
a ve kdo kje bi lahko kupil jajčne beljake v okolici Kopra?
mali kuhar
1. apr 2013 19:54
a ve kdo kje bi lahko kupil jajčne beljake v okolici Kopra?
mali kuhar
1. apr 2013 20:08
Imate mogoče prodajalno perutnine ptuj? http://www.perutnina.com/maloprodajne koper izgleda da ima. samo to ni za stepanje primerno.
1. apr 2013 20:09
Aja, jaz beljake sproti zamrzujem. Na vrečko napišem število beljakov in datum pa hop v zamrzovalnik.
1. apr 2013 20:16
a v prodajalnah perutnine ptuj jih prodajajo?
mali kuhar
1. apr 2013 20:20
ja, po 5 litrov se mi zdi
1. apr 2013 21:07
V Iper coopu v Torri d´europa, v hladilniku, kjer prodajajo mleko in sladko smetano. Embalaža je 1l. kača
1. apr 2013 21:38
kača, a je ta primeren za stepanje? ker ta od perutnine pade skupaj takoj ko dodaš sladkor ipd..
1. apr 2013 22:17
Ja, po mojih izkušnjah je primeren, saj sem že delala poljubčke, lansko leto pa sem poleti z njimi delala tudi "oblate" za imitacijo borovničeve torte iz gostilne As, pa so se mi beljaki prav lepo stepali, potem sušili in tudi torta je zdržala kar nekaj časa (se mi oblati niso prav nič stopili, čeprav je bilo kreme med njimi prav veliko). Sem pa beljake (prav tako v litrski embalaži) že kupovala v Metroju v Celovcu, pa sem jih uporabila enako brez problema. Že odprto embalažo, ker sem pač potrebovala manj beljakov, sem imela shranjeno v hladilniku tudi že kakšen mesec, pa so se mi beljaki tudi potem lepo stepali.
kača
1. apr 2013 23:22
v okolici Kopra ga imaš tudi v famili čez mejo ... ;)
mastersKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Veganski narezek z nachosi