6. okt 2008 7:18
Ojej babe ste naklofale. En dan me ni, pa že gužva... No ker sem edina, ki se še ni javila (če vas moti - 4.11. je primeren dan, da mi kupite lap top-a), da še jaz kaj napišem. Pravzaprav sploh nevem kje naj začnem. Ja vem - najprej bom mamiF odšraufala glavo, ker je objavila slike na katerih sem jaz in zdaj ne morem biti več v ilegali, sploh pa ne morem razlagat okol, da sem lepa, pametna, bogata, suha in še kaj... MamaF se je splačalo zgodaj vstat - enkraten dan je bil, jaz sem uživala kot že dolgo ne. Bom šla kar po etapah čez cel dan. Jelenčkova itak pravo srce, bi si te kar domov nesla, če bi tvoj pustil. Katka lopatka (beri: ŠPARGELJ) faca, sem se ti tak nasmejala (sploh pri potresu). Lidka tak lepa, da sem ti kar fauš, pa tiste polne ustnice (za katere je najbrž kriv vilinski glos)... Dasaz in Daga - me smrklje vaju lepo pozdravljamo in tudi javljamo, da vaju mamo rade. Daga tista torta se mi še danes po glavi mota. Dasaz povej, da naslednjič pa boš upala Tončija malo pošlatat ane ane??? MamaF in Damjan - vajini otroci najbrž sploh ne vejo kak kul starša majo. Pa tista kuhna polna topline in domačnosti. In tak lep sprejem. Tudi jaz vama kot katka zavidam vajino sproščenost, jaz sem včasih kar malo zategnjena in sanjam da bi se umaknila v eno hiško kot je vajina in bi mela božji mir. Ej saj mogoče pa bom kdaj to nardila. Pa Tonči pa Likar, če se jih kdaj naveličata, ta prvi pride k men, ta drugi pa k Šparglju. No še kasneje kaj napišem, zdaj mi bo ena bejba ključek naštimala. Začetnica