Za praznovanje 50 letnice bi potrebovali predpasnik za moškega, kakršnega so nosili kmetje v starih časih. To je temno moder predpasnik, ki sega skoraj do tal in se zadaj zaveže. Pojma nimam, kje bi ga lahko kupili. Kakšen predlog?
Lp
zoja2
Za praznovanje 50 letnice bi potrebovali predpasnik za moškega, kakršnega so nosili kmetje v starih časih. To je temno moder predpasnik, ki sega skoraj do tal in se zadaj zaveže. Pojma nimam, kje bi ga lahko kupili. Kakšen predlog?
Lp
zoja2
29. sep 2008 22:28
Poglej v vrtnih centrih Obi, Bauhaus, morda Semenarna ali pa kakšna kmetijska zadruga...govorim na pamet. Mislim, da imajo tudi v kataloških prodajah. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
29. sep 2008 22:29
kakšna kmetijska trgovina, kmetijska zadruga? veverica
29. sep 2008 22:46
Ali pa kupi malo blaga in ti ga šivilja ( ni tako zahtevno) zašije, tako je dala naša folklorna skupina naredit. nitta
30. sep 2008 4:59
Mi temu rečemo šors, videla pa sem ga v Kaliji in Semenarni LJ.
Kyara
30. sep 2008 8:23
Hvala, grem danes v iskanje. Lp zoja
30. sep 2008 9:35
hehe, spet modri predpasnik;)... tokrat brez čipk:) Veri
30. sep 2008 18:10
Veri , brez gubic.
F r i n a
13. nov 2008 18:43
zoja predpasniki so za ženske ne za moške. Ho ho ho, zopet ste odprle temo o predpasniku z gubicami. Zoja pa še to: take plave predpasnike dobiš na tržnici naPtuju. Ptujasko polje je znano po tem, da tam gospodinje nosijo plave predpasniku.Pravijo jim šorci. Za mene zelo simpatično tinc2
13. nov 2008 20:01
Dobro da vem kakšno vroćo robo imam v predalu. lp Vesna
13. nov 2008 20:44
Reca, ne bit zdej važna... lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Polnjene paprike