Čeveljčki elefanten

cimetovka  

član od: 14.12.2006

sporočila: 71

tema odprta - 27. sep 2008 16:23 | ogledi: 5.037 | odgovori: 14

Zdravo,

Kupujem prve čevljke za našega sončka pa sem že skoraj doktorirala iz te teme. Eni pravijo da ciciban, drugi pravija daleč stran od cicbana. Pa sem naletela na te čeveljče. Imajo raven podplat, so usnjene in podplat je mehak. Torej imajo vse lastnosti katere priporočajo ortopedi. Zanimajo pa me vaše izkušnje s temi čeveljčki, saj veste več glav več ve.

Hvala za vaša mnenja.

cimetovka

ela  

član od: 28.9.2006

sporočila: 735

27. sep 2008 16:30

To so zelo dobri čevlji, sploh zato, ker so zelo mehki. So pa precej dragi... Jaz jih vsekakor priporočam! ela

cimetovka  

član od: 14.12.2006

sporočila: 71

27. sep 2008 17:41

Lep pozdrav, to stran sem že pogledala samo tam je samo eno mnenje o teh čeveljčkih zato sem odprla novo temo da bi dobila čim več mnenj. cimetovka

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

27. sep 2008 19:07

Cimetovka, imam isto dilemo. Zaenkrat sem o elefanten čeveljcih slišala same dobre reči. Janja Drobež je napisala: "Podplat mora biti mehak, notranje del podplata mora biti popolnoma raven, zgornji del čevlja pa naj bo mehak, brez trdih opetnikov." tulka

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

27. sep 2008 19:52

Punce, nobena znamka vam ne more dati zagotovila, da boste kupile dober čevelj .Ciciban in Elephanten imata oba super čevlje, vendar POZOR, znamka ni zagotovilo. Še vedno morajo zadoščati merilom, kot jih priporočajo ortopedi. Med dobrimi znamkami so npr. še Naturino, Superfit, Frodo....pa še marsikatera znamka. Torej če npr. kupite čevelj Elephant ( če je že govora o njem) še ni zagotovilo, da boste izbrali pravi čevelj. Predvsem pa ne glejte samo na design. Zato pa obstaja toliko različnih mnenj , ker večina misli, da če je kupila to in to znamko, pa že mora biti dober čevelj. Zgoraj omenjenim lastnostim, bi dodala nekaj. Čeveljček naj bi imel anatomsko obliko, vendar mora biti ta blazinica pod lokom mehka in ne preveč izrazita ampak ravno prav. Pa seveda, je dobro, da so čevlji usnjeni. LENČA

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

27. sep 2008 21:28

Nam so super, dosti boljši od Cicibana, ker oba malčka tista blazinica v Cicibanovih fejst moti, pa še večina modelov je trdih. Ti so pa mehki, udobni, zelo fajn za bolj močne nogice.

čoko

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

27. sep 2008 23:51

Jaz sem pa mnenja, da je bolj pomembno od dobrih čevljev (saj ne, da niso pomembni!) kupiti dobre copatke. Ker roko na srce, koliko časa so otroci (sploh tako majhni) v čevljih (torej zunaj) in koliko časa v copatkih? Verjetno se tehtnica prevesi na drugo stran. Pa tudi premoženja ni treba zapravljati, se včasih dobijo kvalitetni čeveljčki za precej ugodno ceno (ker takoooo hitro prerastejo), pa toooooliko jih treba, še preden gredo v šolo (vprašaj Jade, je enkrat nekaj o tem pisala :) ) No, Elefanten ne poznam, jih sicer hvalijo, jaz našim kupujem v Jello ali Turboschuh (so lahki, mehki, usnjeni ...), copatke pa imajo Cicibanove. Atina

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

28. sep 2008 8:23

Se strinjam ! Zraven čevljev kupi tudi dobre copatke..za zavezat ...Številka mora biti ravnopravšnja.... barbyslo

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

28. sep 2008 8:57

He, he ja jade že ve, če smo imeli takrat ko sem pisala o čeveljčkih okoli 30 parav jih imamo sedaj čez 50 sigurno, da o copatih (ki jih ponošene vržem stran) sploh ne govorim, pa najstrejše nima še niti 6 let. Včasih sem kupovala izključno ciciban sedaj kupim kar je otrokom všeč je pa pogoj, da je usnjen čevelj in kvaliteten. Aja pa za tanejvečjo mora biti rozast in po možnosti svetlikajoč, ja kičast z drugimi besedami. Pa, da o kilkicah sploh ne zalčnem govorit, ker to je pa že druga tema.

Tudi s frodo čeveljčki smo zelo zadovoljni (drugega kot ciciban in frodo pa itak pri nas ne dobim).

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti