25. sep 2008 17:57
Ti samo pojdi, pa ne poslušaj neumnosti. Včasih so celo rekli, da se nosečnica ne sme voziti v avtu po makadamu, ker naj bi tresenje škodovalo dojenčku. Bla bla bla. tulka
25. sep 2008 17:57
Ti samo pojdi, pa ne poslušaj neumnosti. Včasih so celo rekli, da se nosečnica ne sme voziti v avtu po makadamu, ker naj bi tresenje škodovalo dojenčku. Bla bla bla. tulka
28. sep 2008 20:07
hvala pupe za vse odgovore :) na planini se bila..je bilo super in zelooooo mrzlo :))) in seveda brez vsakih problemov, čeprav sem šla z avtom gor...ker je glih tako naneslo, ma vam povem, da me je zadnji del poti toliko narukalo, ker je pot polna lukenj, da bi bilo bolje, če bi šla z gondolo :) ma je bilo vse ok...moja mala beba se ornk drži svoje mame :)) sem se pa s planine spustila z gondolo in je šla itak tako počasi, da se mi niti v ušesih ni spremenil pritisk...sploh ne vem, zakaj sem se sploh ubadala z mnenji, ko pa je najbolje poslušat svoje telo in ginekologa... v glavnem...najlepša hvala in lep pozdrav sam da se kuha..
28. sep 2008 21:13
No, fajn, me veseli, da sta koneckoncev obe uživali. Uživajta še naprej, ko sta še v enem kosu, hehehe!
Lp
P.s. Potem bosta pa še bolj!
cervus
29. sep 2008 15:05
Če imaš normalno nosečnost in se dobro počutiš, greš vsekakor lahko z gondolo, tudi z letalom lahko letiš, čezoceanski leti res niso najbolj priporočljivi zaradi sevanja, kontinentalni pa niso problem. Vsekakor noben problem Razlog, zakaj te na letalo ali gondolo ne spustijo preveč radi v zadnjem trimesčju (ti pa še zdaleč nisi tam) je samo to, da se bojijo, da bi jim rodila gor in si nihče ne upa prevzet take odgovornosti. Ampak v gondoli si 10 min. in če ti rata v tem času rodit, si asica. Tak da brez strahu, lepo se imej! Veri
29. sep 2008 16:44
No, razen, če se gondola pač ustavi med dvem stebroma.... Varnostni predpisi pač....
rimljanka - zasebno mnenje
29. sep 2008 18:58
no tud v zadnjem tromesečju ni panike :P sem se včeri peljala na višarje pa sem še v enem kosu. res pa je da una z okencem ziher ni vedla da enga švercamo lucijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Metuljčki s paradižnikovo omako