24. sep 2008 9:47
Ravno sem pogledala na spletni strani najbolj oglaševane zasebne zobozdravstvene klinike - to je tista, kjer misice kažejo lepe zobe in ki se nahaja v SV Sloveniji....(izvoli, pa razreši rebus, ker tule zastonj ne oglašujemo), da okvirna cena ekstrakcije zoba stane 25 EUR, je pa to res okvirna cena, ker če gre za kako specifiko, kjer zgolj injekcija pa klešče in gremo, ne zadošča, potem bo pa malo več.
Pred mnogimi leti, ko mi je moj lj-zasebnik pulil osmice, sem za vsakokratno ekstrakcijo plačala, če to prevedem v takratne nemške marke, kakih 60 mark v povprečju....Dve sta šli ven tika-taka, ena se je nekaj drobila, eno je bilo treba pa malo ven izklesavati pa malo zarezati v dlesen. Ni bilo ravno v ne vem kakšen užitek, ampak "što se mora, nije teško"
Matyuk, tvoja zgodba mi je pa nekako nepopolna. Zdaj, ali imaš popolnoma socialno nepismeno zobozdravnico - ker človek bi pričakoval, da zobozdravnik, če že sam ne puli zob, da bo pa vsaj povedal kje, kdo, kdaj, koliko časa se čaka, koliko približno to stane - puli zobe. Ali pa je zobozdravnica to povedala, pa si ti to nekako preslišal, ker je bilo treba predelati izdejo o puljenju.
Ti pa priporočam, da se čim prej lotiš te zobne zadeve.
Vendelina jr.