25. sep 2008 11:32
Naj še jas povem svojo zgodbo. Z zobmi na prvi pogled mimam velikih težav z modrostnimi pa sploh ne. Težave so pri prvih zgornjih enkah. Oba imam namreč odlomljena že kar nekaj let. Ker sem bila takrat mladoletna so mi naredili pač neko začasno zadevo. Korenine so takrat bile še zdrave. Tekom let je korenina enega od zob začela odmirati. Tega do pred enim mesecem nisem vedela. Preventivno sem odšla na pregled k zdravnici v Zagreb seveda privat. Cene so več kot za polovico nižje. Prvi pregled je brezplačen na katerem mi je povedala da je zob odmrl. To pomeni zdravljenje in to čimprej ker drugače nastane gangrena in posledično gronolom. Naročena sem bila čez 1 teden. Zob je odprla in videla katastrofo. Bilo je vprašanje dni kdaj se me loti gronolom. Naj še omenim da sem konec junija pri svojem osebnem zobozdravniku bila na pregledu zaradi iste zadeve in mi je garantiral da je zob zdrav!!!-preko zdravstva!!! Z njenimi uslugami sem 1000% zadovoljna in naj povem da sem mamica študentka in če se meni ne zdi drago lahko verjamete da ni. LP Katja