3. okt 2008 12:06
Mimogrede, kje se pa dobite? Veri
3. okt 2008 12:06
Mimogrede, kje se pa dobite? Veri
3. okt 2008 12:13
ZAČETNICA je napisal/a: |
Ni obvezno, saj to je to, samo da neboš postrani gledala tiste, ki bojo/mo namazane. Začetnica |
3. okt 2008 12:15
Pri meni v Komnu. Ko bomo praznovale "drugo obletnico prvega srečanja"-drugo leto, te povabimo zraven (z mejkapom) . Ja, škoda, da moraš bit čisto pri miru - bi blo prav zabavno še tebe srečat. Pa drugo leto. mamaF - Mojca
3. okt 2008 12:28
He, he... Jaz sem svojega Kraševca že ujela, al pa on mene... Veri, smo še v fazi dogovarjanja, sam mejle tipkam, : ) lidka [sonce]
3. okt 2008 12:29
Veri je napisal/a: |
Začetnica, mogoče te ne gledajo postrani - imam sodelavko, ki se vsake toliko malo zrihta in jo pač takrat seveda bolj gledamo - ker je drugačna kot ponavadi in ker izstopa. Ampak nihče ji nič slabega noče, vendar se takoj brani, že če samo pohvališ njeno kiklo (pa je mišljeno zelo poz. ker ji res pristajajo)... Tak da včasih se naličene punce v nezrihtanem okolju ne počutijo preveč dobro in zato vsako stvar jemljejo kot kritiko oz. se takoj branijo. Pa jih hočemo samo pohvalit! Veri |
3. okt 2008 12:31
mamaF, da me je tri dni nazaj skoraj kap, ko sem raziskovala kje je ta Komen. Jaz reva bom bom šla iz severa na jug (še dobro da nisem babica ) Sicer pa saj jaz tudi nebom v šteklarjih. Aja babe, je še mesto fraj... Začetnica
3. okt 2008 13:32
Ej, Katka, vzami fotoaparat s seboj, če se boš spomnila. Moj je v neki off fazi, sam ga imam namen dons zalaufat, če bo šlo... Juhuhu, sam, da gremo... lidka [sonce]
3. okt 2008 13:51
mamaF je napisal/a: |
Ko bomo praznovale "drugo obletnico prvega srečanja"-drugo leto, te povabimo zraven (z mejkapom) . Ja, škoda, da moraš bit čisto pri miru - bi blo prav zabavno še tebe srečat. Pa drugo leto. mamaF - Mojca |
3. okt 2008 13:54
Ojoj, Veri. Noben mejk-ap ni potreben za srečanja, slučajno smo take na kup priletele... he, he. Pa meni se zdiš čist okej taka, kot si... : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Gnetemo, pečemo in jih že jemo