23. sep 2008 11:27
...........Šesta! Pa k tvojim besedam ni treba dodajati nič več, pandapanda. Kar si napisala, je gotovo ravno tisto, kar bi ji rada sporočila, a ne! mamaF - Mojca
23. sep 2008 11:27
...........Šesta! Pa k tvojim besedam ni treba dodajati nič več, pandapanda. Kar si napisala, je gotovo ravno tisto, kar bi ji rada sporočila, a ne! mamaF - Mojca
23. sep 2008 12:01
rimljanka je napisal/a: |
Ja, napiši pa na listek, ki ga lahko rahlo prilepiš v knjigo. Načeloma neposredno v knjigo pišejo samo avtorji. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
23. sep 2008 12:58
Drži, kar je napisala rimljanka - po bontonu v knjigo (lahko) piše samo avtor, vsi ostali pa na list, ki se potem priloži ali prilepi v v knjigo...ampak kje bi svet sploh bil danes, če ne bi bilo takšnih, ki bi kršili pravila:):) moniq
23. sep 2008 21:06
Se pridružujem predhodnim šestim, se pravi da sedma mislim, da si zelo lepo in s svojimi besedami napisala vse, kar mora biti na listku. Besede drugih avtorjev jaz tukaj nebi uporabila.
dh
23. sep 2008 21:13
res je,napiši kakor si napisala "nam" jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Jabolčna pita s kokosom