Sauna belt

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

tema odprta - 23. sep 2008 8:52 | ogledi: 4.020 | odgovori: 7

POzdravljeni.sodelavka bi si rada kupila sauna belt(tisto iz top shopa) .zanima me ,če ima kdo kakšne izkušnje z njo.Prednosti in napake,verjetno je tudi električna poraba velika.Hvala za odgovor

kriznana

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. sep 2008 9:18

A je to tista grozljivka, ko ljudje sedijo v gumijasti škatli/kocki in švicajo? In ko grejo v reklami debeli noter in suhi ven? In ko v reklami ni nikjer pokazano, kako se tista prešvicana guma opere in kako se to obesi, da se potem posuši (da še vsa soseska vidi, pri kateri familiji švicajo)? Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. sep 2008 11:42

....v ozadju romantičnu plapolajo plameni v kaminu, gospodična s perfektnim make-upom pa vsa navdušena razlaga, kako bodo njena stegna par cm tanjša.... Kriznana, razen reklame tudi jaz ne poznam te naprave, pa vendar imam podobne pomisleke kot Vendelina. Kako oprati to reč, kolikokrat po nakupu se človeku sploh ljubi "kocko" vleči z omare.....in jo spravljati nazaj......po mojem je s tem tako kot z večino sobnih koles in podobnih pripomočkov - nekaj časa je v hiši blazno navdušenje, čez pol leta pa se že praši nekje v kleti. Po mojem mnenju precej nepraktična stvar - pa primerjave s "tapravo" savno sigurno ni. Ne vem, po mojem, čudežev, ki jih v reklami obljubljajo ne bo. Jaz bi ji bolj svetovala, da se za ta denar nekajkrat letno odpravi v pravo savno. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 23. sep 2008 11:44:00

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. sep 2008 12:30

Magnolija, hvala, zdaj vidim, v kakšni zmoti sem živela, ker raje na TV raje gledam fuzbal in kriminalke kot reklame. Kriznana, oprosti za nekoristen komentar - čeprav obisk prave savne priporočam še naprej! mamaF - Mojca

Allyssa  

član od: 2.12.2006

sporočila: 30

23. sep 2008 12:46

Se javlja "grešnica" ki ima izkušnje z njim. Kupila sem ga, ker je trebuh moj kritični predel. Ampak, da nebi kdo slučajno mislil da zadeva deluje na tak način, da imaš v eni roki pilota od televizije, v drugi vrečko čipsa, cm pa čudežno izginjajo. Izgubila sem 24kg in 25cm v pasu. Ampak ne samo zaradi sauna belta. Poudarjam da sem imela striktno urejeno prehrano in vadbo. Kar pomeni 5-6 majhnih obrokov na dan, OH v dopoldanskih urah, kasneje pa samo beljakovine in zelenjavo. Redno vadbo 4-5x na teden po eno uro na orbitreku + vaje (trebušnjaki, počepi, sklece, uteži,...) in parkrat na teden 45min hitre hoje zunaj. Sauna belt sem uporabljala kadar sem bila na orbiju,..ja izgleda zelo smešno,..in vem da bi izgubila cm in kg tudi brez njega, ampak v zimskih mesecih ko sem ga uporabljala (potem je bilo čisto prevroče že brez njega) sem naredila majhen test, 14 dni uporabe pasa in 14 dni brez, in ponovno 14dni z. Rezultati so bili v tem času boljši, ko sem pas uporabljala,...je šlo več cm stran. Ni moj namen reklamirati izdelek, ker bi dosegla svoj cilj tudi brez njega,..mogoče mesec ali dva kasneje, obratno, samo s pasom in brez porihtane prehrane in vadbe pa niti slučajno. Če sodelovka pričakuje čudeže, ne bo pomagal,..če si mogoče želi majhno pomoč na že tako pravilno začrtani poti k izgubljanju cm, ji bo mogoče prihranil kakšen teden. Aha,..čiščenje,..je smotano, ne moreš/smeš ga oprati, tako da si lahko pomagaš samo z mokro krpo in kakšnim razkužilom. Moj je brez slabe vesti romal v koš ko sem dosegla cilj. Lp Allyssa

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. sep 2008 13:13

Magnolija, hvala za info. V bistvu res, zakaj bi prodajali en neuporaben produkt, če lahko prodajajo dva in več neuporabnih produktov? Vendelina jr.

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

24. sep 2008 12:38

Hvala za vaše odgovore .Upam ,da bo sedaj ,ko ji bom to pokazala tudi ona malo razmislila o nakupu.Sama se res bolj navdošujem nad pravo savno. kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti