27. sep 2008 20:28
Jaz pa svoje ne znam prilepit mam jo pa tukajle žigolino Sporočilo je spremenil(a) žigolino dne 27. sep 2008 20:37:01
27. sep 2008 20:28
Jaz pa svoje ne znam prilepit mam jo pa tukajle žigolino Sporočilo je spremenil(a) žigolino dne 27. sep 2008 20:37:01
27. sep 2008 20:35
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3173277.htm][/url] žigolino
27. sep 2008 20:36
Uspelo je!!!!!!!! žigolino
27. sep 2008 20:51
Roncolino,vse čestitke tudi tebi,men se najbolj te marjetice dopadejo na tortah. žigolino
27. sep 2008 21:22
Žigolino, in zakaj vsega tega ne narediš v enem postu? Samo en klik v zgornejm vogalu na svinčnik in bi bilo....
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
27. sep 2008 21:25
MM,seveda sem...pa spodaj karton.Da bo ziher :D Roncolino
26. feb 2011 10:30
Osvežujem temo-prvič se lotevam peke dvonadstropne torte in me zanima kaj dam med spodnjo in zgornjo torto v smislu "lepila"? V spodnjo nameravam napičiti slamice za boljšo stabilnost, potem pa ne vem ali dam zgonjo torto direktno na biskvit spodnje. Ali je v redu če spodnjo premažem s pariško kremo, potem pa položim zgornjo torto? Ali potrebujem masleno kremo, če ja kako jo naredim? Viva Meier
26. feb 2011 11:09
Viva Meier je napisal/a: |
Osvežujem temo-prvič se lotevam peke dvonadstropne torte in me zanima kaj dam med spodnjo in zgornjo torto v smislu "lepila"? V spodnjo nameravam napičiti slamice za boljšo stabilnost, potem pa ne vem ali dam zgonjo torto direktno na biskvit spodnje. Ali je v redu če spodnjo premažem s pariško kremo, potem pa položim zgornjo torto? Ali potrebujem masleno kremo, če ja kako jo naredim? Viva Meier |
26. feb 2011 11:35
Kolikor vem, se tičina ne mara s smetano... itak pa nisem še na nivoju tičine, za danes bo dvonadstropna, oblečena v pariško, pa še kaj po navdihu Hvala za odgovoro Viva Meier
26. feb 2011 11:56
Viva Meier je napisal/a: |
Kolikor vem, se tičina ne mara s smetano... itak pa nisem še na nivoju tičine, za danes bo dvonadstropna, oblečena v pariško, pa še kaj po navdihu Hvala za odgovoro Viva Meier |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Peresniki po bolonjsko